Search

#trending: povratak kultne Reebokove tenisice iz 90-ih

#trending: povratak kultne Reebokove tenisice iz 90-ih

Rapide za nostalgičare

Tekst: A.P.

Reebok je proteklih godina napravio cijeli niz pametnih poteza kada govorimo o marketingu, influencerima i prisutnosti među generacijom millennialsa, koji gutaju sve trendove pred sobom. Prvo su angažirali Gigi Hadid koja je jedna od modno najzanimljivijih ličnosti danas, a onda im je u vanjski tim uskočio i najvrući dizajner današnjice Goša Rubčinski koji je osmislio svoju verziju kultnog modela Phase One Pro, koji smo viđali na svakoj trendi Europljanki na Instagramu. U godini kada na tržištu vladaju robusne futurističke tenisice, koje estetski nisu prihvatljive svakoj ženi (jer ih je nekad teško kombinirati, a da ne izgledate kao da ste se maskirali u neki lik sa street style fotografija, pogotovo ako imate više od 35 godina) Reebok nudi povratak u 90-e. Govorimo o Reebokovom modelu Rapide koji je idealan suputnik svima koji cijene jednostavnost, praktičnost i originalan pročišćen dizajn.

reebok

Reebok Classic Rapide lagana je trkačka tenisica modernog dizajna s izvorištem u retro stilu, a dizajnirana s naglašenom estetikom, a ne modnom tehnologijom. Ova lagana tenisica inspirirana je originalnim modelom iz devedesetih koju krasi prepoznatljiv vektorski logo u raznolikoj kombinaciji boja, a poseban komfor pruža EVA pjena koja modelu istodobno daje i dozu starog šarma. Gornjište tenisice dodatno je učvršćeno što modelu pruža ljepšu strukturu, dok lagana mrežica osigurava fleksibilnost i prozračnost. Rapide je namijenjen onima koji žive u sadašnjosti, ali iznimno cijene stilove modnih trendova iz prošlosti. Kolekcija odaje počast kulturi devedesetih, desetljeću u kojem su prijeđene sve granice kada su modni stilovi u pitanju.

Reebok Classic Rapide modeli dostupni su u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera: Shooster, ShoeBeDo, The Athlete's Foot i Sport Vision po cijeni od 599,00 kuna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više