Search

Tri beskrajno cool srpske trendseterice koje morate pratiti na Instagramu

Tri beskrajno cool srpske trendseterice koje morate pratiti na Instagramu

Dame po našem ukusu

Tekst: A.P.


Image: Instagram

Pored nekih poznatijih imena sa srpske scene o kojima često pišemo, rado pratimo i neke našoj javnosti manje poznate dame

Na Instagramu i u medijima obično se vrti nekoliko istih imena. Međutim ova društvena mreža je, kao što znamo, idealna platforma za otkrivanje i nekih originalnih lica koja su zaslužila pažnju svojim osebujnim stilom, dobrim fotografijama i karizmom koju imaju. Ove tri djevojke koje predstavljamo zapele su nam za oko upravo radi gore navedenih karakteristika.

Nevena Vuković

Nevena Vuković

Nevena Vuković je prekrasna manekenka koja najviše radi na azijskom tržištu. Njen profil nije modno orijentiran na sistem fotografiranja odjevnih kombinacija ali tu i tamo objavi neki styling iz kojeg se jasno vidi da je ljubiteljica vintage mode.

Julija Perić

Julija Perić

Julijin profil je gušt za oči s jako stiliziranim fotografijama na kojima se često nalazi njen dečko i psi. Juliju će također rado pratiti djevojke koje vole vintage stil. U ormaru ima cijeli set haljina koje bismo joj rado ukrali, a uvijek ih kombinira s nekim upečatljivim modnim dodacima.

Aleksandra Škrbić

Saška

Po Saškinom profilu možemo skrolati satima. Ona je po našem mišljenju jedna od najbolje odjevenih Srpkinja za koju jedva čekamo da stane ispred našeg fotoaparata. U stilu ima momente vintagea, čak i onog francuskog štiha koji tako volimo. Fotografijama pristupa jako ozbiljno te joj feed izgleda kao jedan beskrajan modni editorijal. Obožavamo!

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više