Search

Tri looka Kendall Jenner od jutra do mraka

Tri looka Kendall Jenner od jutra do mraka

Kako to rade članovi klana Kardashian


Image: Splash

Mlada pripadnica klana Kardashian poznata je po svom nepogrešivom stilu odijevanja

Ovih je dana na ulicama Los Angelesa i Pariza uhvaćena u odličnim kombinacijama koje su idealne za nošenje tijekom cijelog dana, neovisno o tome jesu li u pitanju dnevne obaveze ili večernji izlazak u restoran s prijateljicama. Kendall pritom bira midi haljine ili traperice koje kombinira s  kratkim topovima preko kojih uvečer odijeva stajliš kimono. Ne odvaja se ni od gležnjača na petu koje su idealna obuća za cjelodnevno "trčanje" gradom.

 Tri looka Kendall Jenner od jutra do mraka (фото 1)

Za ručak u Cafeu Marly pariškog muzeja Louvre, odabrala je satensku haljinu u prljavo ružičastoj boji koju bi odobrila i njezina starija sestra Kim Kardashian, a kombinirala je iste tonove pri odabiru torbice i gležnjača s prozirnom petom. Opuštena punđa na vrhu glave savršeno se uklopila uz ovaj ležeran, ali vrlo moderan outfit. 

Tri looka Kendall Jenner od jutra do mraka (фото 2)

Za još jedan ručak, no ovog puta u zapadnom Hollywoodu s prijateljicom Gigi Hadid, Kendall je odabrala traperice visokog struka, kratki crni top i zanimljivu bijeli jaknu s lagano proširenim rukavima i ukrašenu crnim koncem u crochet tehnici. Kombinaciju je ponovno zaokružila praktičnim gležnjačama, ovog puta u vječnoj crnoj.

Tri looka Kendall Jenner od jutra do mraka (фото 3)

Treći look Kendall Jenner još jednom čine traperice, kratki bijeli top na koji je dodala transparentni crni čipkasti grudnjak te predimenzionirani kimono kojim je ovaj outfit pretvorila iz dnevnog u večernji. Još jednom je odabrala crne gležnjače, a sva tri looka je zaokružila crnim "lenonicama" od kojih se za vrijeme ljeta ne odvaja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više