Search

Tri moćne mini haljine na jedno rame i kako ih kombinirati

Tri moćne mini haljine na jedno rame i kako ih kombinirati

Statement komadi u kojima ćete izgledati moćno

Tekst: A.P.


Vjerojatno ste primijetili da u ponudi party haljina dominiraju minice i to one asimetričnog kroja, s naglašenim ramenima ili na jedno rame. Upravo je model na jedno rame onaj od moćnijih koji možete odabrati za izlazak ili doček Nove godine. Golo rame je seksepilan detalj pogotovo ako ga otkrijete u kombinaciji s nekom dobrom mini haljinom koja vam pristaje kao salivena. Ove sezone ništa nije minimalistički ni decentno. Sezona blagdanskih partyja je u pravilu doba kada uvijek možete pretjerati kako sa stajlingom, tako i s jačim makeupom, čak i ako niste naviknuti nositi smokey eyes ili jarke boje ruževa na usnama. Iz tog razloga odabrali smo tri jako upečatljive haljine koje privlače pažnju, čak i da ih ne upotpunite s popularnim dodacima poput velikih naušnica ili šljokastih torbica koje su također veliki hit sezone.

Tri moćne mini haljine na jedno rame i kako ih kombinirati (фото 1)

Isabel Marant u aktualnoj kolekciji ima ovu zgodnu haljinu s puf dugim rukavom. Srebrna je boja blagdana, baš kao crna, crvena i zelena, te nećete pogriješiti ako za večernji stajling odaberete haljinu u srebrnkastim tonovima. Kako se radi o raskošnoj kreaciji na kojoj se puno toga događa (puf rukav, asimetrija, preklop na dekolteu) najbolje će je upotpuniti minimalističke sandale. Odabrali smo one s potpisom Toma Forda koje krasi zlatna tanka potpetica. Nekoć su nepisana modna pravila nalagala da srebro i zlato ne idu u jednu kombinaciju, međutim danas doista ne morate brinuti slažu li vam se detalji u nijansama.

Tri moćne mini haljine na jedno rame i kako ih kombinirati (фото 2)

Zara ima jednu odličnu haljinu s predimenzioniranim volanom koja ne košta puno (oko 400 kuna) i koju možete upariti s čizmicama. Naravno da u high street trgovinama imate bezbroj modela koji će dobro upotpuniti ovu haljinu, međutim mi smo odabrali hit čizmu sezone - Balenciagin "Knife" model sa zlatnim logotipom.

Tri moćne mini haljine na jedno rame i kako ih kombinirati (фото 3)

Saint Laurent je prva kuća u koju trendseterice idu kada žele statement mini haljinu. Ova crna mini haljina izgleda poput nekog predimenzioniranog cvijeta i jedna je od atraktivnijih iz aktualne kolekcije. Sparili smo je sa sandalama ukrašenim tankim trakicama kuće Gucci i Chandelier naušnicama Alessandre Rich koje nose i neke domaće fashion cure. Jarko crveni ruž će ovdje savršeno zaokružiti kombinaciju, a preporučujemo i zalizanu kosu od lica kao u kultnom spotu Roberta Palmera.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više