Search

Tri stajliš Srpkinje koje trebate pratiti na Instagramu

Tri stajliš Srpkinje koje trebate pratiti na Instagramu

Ljepotice koje su nam privukle pažnju

Tekst: A.P.


Image: Instagram

Srpska Instagram scena ima velik broj zanimljivih djevojaka koje pažnju privlače inspirativnim profilima, načinom odijevanja i načinom života...

Kako aktivno pratimo srpsku scenu, njihove dizajnere i aktere iste, uvijek naiđemo na neka zanimljiva lica koja bi vam mogla privući pažnju, a koje možemo svrstati pod naziv Büro 24/7 djevojke. Tko je Büro 24/7 djevojka? Tako od milja nazivamo sve žene koje furaju svoj film, prate modu, ali joj ne robuju, putuju, rade i imaju živopisan Instagram feed koji ne počiva samo na beskonačnom nizu selfieja. Tri dame koje vam predstavljamo u nastavku upravo su taj tip žena.

Vanja Pantin

vanja pantin

Vanja je jedna od najpoznatijih srpskih stilistica koja stoji iza brojnih modnih kampanja, editorijala, ali i stajlinga srpskih pjevačkih zvijezda. Prošle godine je lansirala i kolekciju kupaćih kostima KUIKO u suradnji s vizualnom umjetnicom Verom Vuksanović. Vanja se odijeva kako i radi - svježe, moderno, trendovski. Rekli bismo da je njezin stil najbliže hypebeast generaciji koja sluša trap i obožava streetwear miksan s ponekim dizajnerskim komadom. Na Instagramu broji 16 tisuća pratitelja.

vanja pantin

vanja pantin

vanja pantin

Aleksandra Erić

aleksandra erić

U opisu njenog Instagram profila stoji forever gypsy što i odražava njen osobni stil. Aleksandra je naime, vlasnica najpopularnijeg boho dućana u Beogradu "Concept Bohemian" koji je pravi raj za sve obožavateljice boho chic stila. Najbolja reklama za dućan je sama Aleksandra koja doista ima poseban stil koji ne može isfurati svatko. Rekli bismo da se ovdje radi o maksimalizmu u boho obliku, a u kojem prevladavaju raskošne haljine, bluze, obilje nakita i boja. Možemo li napomenuti i da je Aleksandra DJ-ica i da pušta elektroničku glazbu?

aleksandra erić

aleksandra erić

aleksandra erić

 

Vanja Stojković

vanja stojković

Vanju ćete na Instagramu prepoznati po profilu nazvanom Albino Srna, a kada je vidite poveznica je jasna. Vanja izgleda jako nježno s velikim očima, plavom kosom i krhkom građom tijela, ali joj je stil sve samo ne romantičan. Ova coolerica se bavi modelingom već nekoliko godina i jako je tražen model u Srbiji. O svom stilu je jednom kazala da sve vadi iz tatinog ormara, a modu smatra kostimiranom igrom pomoću koje se može mijenjati i zabavljati.

vanja stojković

vanja stojković

vanja stojković

Related articles

Buro 24/7 Selection

više