Traži

Tri Zarine haljine iz nove kolekcije koje stalno viđamo na Instagramu

Tri Zarine haljine iz nove kolekcije koje stalno viđamo na Instagramu

Najpopularnije iz kolekcije

Tekst: A.P.


Fotografija: zara

Dok su prije nekoliko godina brendovi i modni mediji bili u poziciji da nameću neke svoje favorite i guraju ih kao najpopularnije ili najprodavanije, danas je to gotovo nemoguće za napraviti i to zahvaljujući Instagramu koji daje realan prikaz situacije. Zahvaljujući hashtagovima i brojnim profilima posvećenima određenom modnom brendu itekako znamo što se točno kupuje u kojoj sezoni koji su komadi iz njihovih kolekcija najtraženiji. Uzorak za promatranje je doista velik i broji se u milijunima korisnika koji na tjednoj ili mjesečnoj bazi obavještavaju korisnike što su to ulovili u shoppingu, koliko su to platili i što je najvažnije je li im se ulog isplatio. Kada govorimo o high street brendovima Zara vodi igru kako po profilima koji nose ime brenda tako i u broju hashtagova koji označavaju neku kupnju iz asortimana brenda. Iz tog razloga lako je za pratiti što u Zari kupuju žene diljem svijeta i koji se komadi često pojavljuju pod njihovim hashtagom. Proučili smo Instagram postove unatrag mjesec dana i vidjeli da se ove tri haljine stalno ponavljaju na feedu.

1. Haljina s uzorkom svilenog šala (cijena 399,90 kuna)

dress

Popularnosti ovog komada svjedoči činjenica da na Zarinoj stranici ne možete više pronaći niti jednu veličinu, ali u najavi je nova pošiljka koja bi uskoro trebala stići na Zarine police. Print svilenog šala je jako popularan ove sezone i Zara je pripremila posebnu kolekciju koja se sastoji od nekoliko total lookova ukrašenih ovim uzorkom. Haljina je izrađena od poliestera što znači da nije baš pogodna za toplo vrijeme jer u poliesteru koža ne diše tako da svakako obratite pažnju na taj detalj ako se odlučite za kupnju.

2. Tunika zmijskog uzorka (cijena 299,90 kuna)

Zara

Zmijski uzorak je svugdje ove sezone, od modnih dodataka do odjeće, a Zara ima najraskošniji izbor komada s ovim printom. Instagram čini se luduje za ovom maksi košuljom/haljinom s gumbima koja je načinjena od viskoze. Za razliku od gore pomenute haljine s printom svilenog šala, ova haljina je puno praktičnija i ugodnija za prijelaznu sezonu kada nam je svaki drugi dan temperatura do 27 stupnjeva. Viskoza je ugodniji materijal i neće vam biti nelagodno u njemu čak ni za sunčanih dana. Haljina je ravnog kroja te ju možete stegnuti remenom u struku da naglasite figuru. Možete je nositi i rastvorenu kao dugi kimono, a ispod odjenuti kratke hlačice i neki bodi ili pripijeni top. Sve veličine su i dalje dostupne u Zari osim XL koji stiže uskoro.

3. Haljina s leopard uzorkom (cijena 299,90 kuna)

Zara

Ova haljina se rasprodala već u prvoj shopping navali nakon godišnjih odmora, ali iz Zare obećavaju da će se sve veličine vratiti na stock uskoro. Popularnost ne čudi jer je leopard uzorak jako tražen u jesenskoj sezoni, haljina je praktična i može se kombinirati na bezbroj načina i cjenovno je jako prihvatljiva. Načinjena je od viskoze, pa je i to dodatan plus koji ohrabruje na kupnju.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar