Search

Upečatljiva košulja s volanima i printom na tri načina

Upečatljiva košulja s volanima i printom na tri načina

Kako nositi hit komad sezone?


Image: H&M,
Zara,
Mohito

Košulje s volanima su bile veliki hit prošle godine, a trend se nastavlja i u 2017. i to u još većim razmjerima. Evo nekoliko prijedloga kako ih nositi...

Košulje s upečatljivim printevima i predimenzioniranim volanima popularizirao je, dakako, Demna Gvasalia kroz svoj rad u Balenciagi i Vetementsu. One se ove sezone mogu naći u gotovo svim high street trgovinama, a ako ne znate kako ih nositi donosimo vam tri prijedloga.

Košulja s upečatljivim printom i volanima izgleda sjajno u dnevnim kombinacijama s ispranim trapericama i cipelama s malenom potpeticom u kojima će vam biti ugodno tijekom cijelog dana. Takvoj kombinaciji nije potrebno mnogo modnih dodataka niti nakita, tek jednostavan makeup će biti dovoljan.

Košulja - H&M, Novčanik - Zara, Maska za lice - H&M, Remen - H&M, Cipele - H&M, Traperice - H&M

Možete je isprobati i u jednoj potpuno trendi kombinaciji s mini suknjom od tamnog trapera i popularnim mrežastim čarapama. Toj kombinaciji dodajte krznenu torbicu i jednostavne kožne gležnjače koje će savršeno pristajati.

Košulja - H&M, Cipele - Zara, Čarape - H&M, Lak za nokte - H&M, Torbica - Zara, Suknja - Mohito

Ako pak birate upečatljivu košulju s volanima za formalne prigode, odaberite tamne hlače s nešto suptilnijim volanima. Uz to odaberite elegantne Mary Jane cipele i suptilan nakit u obliku naušnica i sata.

Košulja - H&M, Cipele - Zara, Naušnice - H&M, Sat - H&M, Tuš za oči - H&M, Hlače - H&M 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više