Search

Upoznajte tri super kul djevojke koje su postale ambasadorice Replaya

Upoznajte tri super kul djevojke koje su postale ambasadorice Replaya

Tekst: A.P.


Totalno drugačije djevojke: Zara Hrvatin, Luna Valas i Tija Malik postale su ambasadorice svjetski poznatog modnog branda - Replay! Influencerice čiji Instagram profili plijene pažnju svojim unikatnim pristupom modi, donose totalni pomak u doživljaju mogućnosti koje nudi Replay! "Replay Hrvatska dugo je tražio osobe čiji se stilski izričaj, ali i lifestyle, savršeno uklapaju u njegovu dugogodišnju modnu priču - individue koje vješto kombiniraju naoko nepovezive elemente te ih spajaju u cjelinu koja donosi novu perspektivu, osobni potpis koji inspirira." kazali su iz Replaya o ovim suradnjama. Brend koji i sam njeguje autentičnost nadograđenu twistom u modnoj prezentaciji, poprilično su zaintrigirala tri hrvatska Instagram profila koja pršte od kreativne modne energije koja neosporivo vibrira Replay ritmom!

ZARA

Zara Hrvatin

Osebujna makeup artistica iz Rijeke, kroz news feed provlači ljubav prema zvanju te je vješto isprepliće sa senzualnim retro kombinacijama. Galerije prepune sunčanih trenutaka donose dodatnu vrijednost jer pozivaju na akciju, baš kao i suptilan naglasak prirode kao neizostavnog elementa kreacije.

LUNA

Luna

Lijepa Zagrepčanka koja je modno surađivala sa zvučnim imenima poput Alexander McQueen i Patrizia Pepe, influencerica je koja stilski uspješno prenosi energiju i iskustvo stečeno na svjetskim modnim pistama tako što ih na vrlo zanimljiv način integrira u svoje casual, edgy ili oversize kombinacije, kojima pečat daju zanimljivi i nepredvidljivi detalji.

TIJA

tija

Stylish Zadranka koja već 8 godina živi u Zagrebu, diplomirana je modna dizajnerica čiji Instagram vibrira prizvukom eksperimentiranja s bojama, uzorcima i krojevima. Eklektičan stil i amazonska ljepota donose zaista zanimljivu modnu priču koja inspiraciju pronalazi u koloritu svakodnevice.

Modna suradnja iz tri perspektive koja će zasigurno postati dnevni Insta must-feed, donosi širu sliku pojedinih komada koje možete pronaći u svim Replay trgovinama te na webshopu, kako bi na zanimljiv i interaktivan način donijela neke dodatne mogućnosti kojima se možete inspirirati. Suradnja će biti vezana i uz posebne pogodnosti, promo kodove te novitete, što će cijelu priču učiniti pravom proljetnom poslasticom!

Replay Hrvatska na svojim službenim profilima Facebook i Instagram, donosi svakodnevni pregled modnih inspiracija te posebnih ponuda, akcija i pogodnosti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više