Search

Švedski brend koji obožava Alicia Vikander

Švedski brend koji obožava Alicia Vikander

Rodebjer

Image: Rodebjer

Brend Robedjer pokrenula je još 1999. u New Yorku Šveđanka Carin Rodebjer

Nakon što su prolaznici na ulicama Manhathana počeli primjećivati njezine outfite koje je sama dizajnirala i šivala, odlučila ih je početi prodavati prijateljima i trgovinama u New Yorku i Stockholmu i tako pretvorila svoj hobi u posao. Njezin brend Rodebjer je ubrzo narastao pa danas ima dvije trgovine u Stockholmu i vlastiti online shop, a može se naći i u različitim trgovinama u više od 20 zemalja svijeta.

Rodebjer kolekcije karakterizira opuštenost siluete, svakodnevna odjeća s pomakom, ugodna za nošenje, ali uvijek u skladu s trendovima. Dizajnerica kaže kako je snažno inspiriraju ženski pokreti i pokreti za ljudska prava općenito, film, umjetnost i književnost - zapravo svi strastveni ljudi koji imaju snažne ideale i hrabrosti živjeti prema vlastitim pravilima.

Za svoj je rad unutar Rodebjera osvojila nekoliko nagrada švedske modne industrije, no najveće joj je priznanje kad svoju odjeću vidi na ulicama što nije rijetkost budući da Šveđanke obožavaju njezin dizajn, a među njima se našla i oskarovka Alicia Vikander koja se nedavno pojavila na reviji cruise kolekcije Louisa Vuittona u Rio de Janeiru u Rodebjer komadima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više