Search

Vjenčane cipele koje obožavaju zvijezde

Vjenčane cipele koje obožavaju zvijezde

René Caovilla


Image: René Caovilla

Venecijanski brend René Caovilla postoji još od 1934., a i danas njihove neodoljive cipele nose velike svjetske zvijezde

Brend je osnovala obitelj Caovilla u Veneciji 1934. godine, a još od tada ih karakteriziraju luksuzna proizvodnja i glamurozan dizajn. Iz brenda kažu kako njihove cipele utjelovljuju venecijanski smisao za umjetnost, te vizualni i kulturni identitet tog čuvenog grada. U Veneciji su tijekom 16. stoljeća stvarali brojni umjetnici poput primjerice Titiana, a onda je danas dom možda i najpoznatijem svjetskom bijenalu umjetnosti te je ostala veliko umjetničko središte. Ti su detalji vrlo važni za dizajnere brenda René Caovilla jer, kako kažu, oni čine njihov DNK.

Cipele se, dakako, proizvode u Italiji prema najvišim standardima kvalitete, a brend je do danas ostao pod vodstvom obitelji Caovilla. Kad su njihove kolekciju u pitanju, u njima možete pronaći baš sve od dnevnih sandala do elegantnih cipela za večernje izlaske, a posebno se ističe linija vjenčanih cipela koje dizajneri brenda Caovilla pažljivo ukrašavaju kristalima i najfinijim tkaninama. Njihove cipele vrlo su popularne i među zvijezdama su ih do sada na crvenom tepihu nosile Bella Hadid, Hailey Baldwin, Jessica Chastain, Natasha Poly, Adriana Lima, Natalia Vodianova i brojne druge.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više