Search

Volimo stil Chiare Ferragni

Volimo stil Chiare Ferragni

Blogerica odlično kombinira dizajnerske komade i luksuzne modne dodatke

Tekst: Promo


Image: PR

Chiara Ferragni poznata je po svom stilu odijevanja zbog kojeg je jedna od najpopularnijih i najuspješnijih blogerica svijeta

Pažnja medija je ovih dana uperena u talijansku blogericu koja je prije nekoliko dana proslavila svoj 30. rođendan i zaručila se za talijanskog repera Fedeza. Chiara je s 9,3 milijuna fanova na Instagramu jedna od najutjecajnijih street style zvijezda u svijetu. Ferragni je postala i prva modna blogerica koja je zaradila milijun dolara, a njezin se poslovni uspjeh danas proučava i na prestižnoj Harvard Business School. No, svega toga ne bi bilo da Chiara od samog početka nije na pravilan način promovirala svoj odličan stil. 

Sandale - Alexander Wang, Sat - Rolex Submariner Date

Njezin je stil kombinacija odličnih dizajnerskih komada među kojima se u posljednje vrijeme posebno ističe Dior čija je Chiara ambasadorica. No, mlada Talijanka voli i Chanel, Gucci, Alexander Wang, Balmain i druge popularne dizajnerske brendove koje obožava kombinirati s komadima iz njezinog vlastitog modnog brenda Chiara Ferragni Collection.

Kupaći kostim - Chiara Ferragni Collection, Torba - Chanel, Sat - Rolex Submariner Date, Narukvice - Nétali Nissim i Cartier

Za Chiaru je kao pravu poznavateljicu mode neizostavan i Rolex sat koji besprijekorno nosi u gotovo svim svojim kombinacijama. Osim sata Chiara redovito nosi brojne narukvice, i to najčešće Nétali Nissim.

Haljina - Are you am I za The Blonde Salad, Sat - Rolex Day-Date 40

Majica i torbica - Dior, Narukvica - Nétali Nissim, Sat - Rolex Submariner Date

Upravo je ta lakoća kombiniranja opuštenih odjevnih kombinacija i luksuznih modnih dodataka, kao i dodataka iz njenog brenda, razlog zašto toliko volimo stil Chiare Ferragni.

Torba - Chanel, Sat - Rolex Day-Date 40

Majica, suknja i torbica - Dior, Sat - Rolex Submariner Date

Ruksak - Louis Vuitton, Sat - Rolex Submariner Date

Related articles

Buro 24/7 Selection

više