Search

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Camille Charriere

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Camille Charriere

Modna novinarka i blogerica


Image: Camille Over The Rainbow

Nakon rada za Net-a-Porter i Matchesfashion.com, Charriere je odlučila postati sam svoj šef, preselivši u London i pokrenuvši uspješan blog šarmantnog naziva Camille Over The Rainbow. Na njemu svakodnevno objavljuje svoje outfite iz kojih inspiraciju crpe stotine tisuća ljudi koji je prate

Iako je zbog ljubavi preselila u London, ova zanimljiva Parižanka još uvijek njeguje svoj ležeran francuski look. Obožava jednostavne krojeve, klasične komade u crnoj i bijeloj te svim nijansama smeđe, od boje devine dlake do boje konjaka. Za sebe kaže da je pravi francuski klišej te baš poput svake prave Francuskinje obožava prugice, ne promišlja previše ono što odijeva i nikada ne češlja kosu.

Camille

Kao svoje uzore navodi miljenicu modnog svijeta, Caroline de Maigret, manekenku Freju Behu Erichsen i svestranu Elin Kling. Ormar joj je prepun komada koje za svoje vjerne Francuskinje dizajnira kreativna direktorica Célinea, Phoebe Philo, a kune se i u skandinavsku estetiku brenda Totême koji zajedno sa suprugom vodi već spomenuta blogerica Elin Kling.

Camille

Kada su je u jednom intervjuu upitali kako postići taj ležeran francuski look, odgovorila je kako koncept ležernog kod Francuza ne postoji. Ulažu mnogo truda u odijevanje, ali i u čitav svoj izgled pa i hranu koju pripremaju. No, oni jednostavno znaju postići da sve to izgleda kao da se uopće nisu trudili.

Camille

Camille

Camille

camille

camille

camille

camille

camille

Related articles

Buro 24/7 Selection

više