Search

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris

Model, DJ i pjevačica grupe The Big Pink


Image: Getty Images/Splash

Mary Charteris, model i DJ s londonskom adresom, a odnedavno i vokal u bendu vlastitog supruga, The Big Pink, savršeno se uklapa u profil engleske party djevojke čija je pionirka nitko drugi nego slavna Kate Moss

U njezinoj su ladanjskoj kući u Oxfordshireu, kako je otkrila za Daily Mail, partijale Rita Ora i Cara Delevingne, s Poppy Delevingne je išla u školu, a sama je iz velike aristokratske obitelji Guinness. Njezina majka, Catherine Guinness, radila je za Andyja Warhola, dok joj je teta modna ikona i prijateljica pokojnog Alexandera McQueena, Daphne Guinness.

Osim po podrijetlu i slavnim prijateljima, Mary je u modnim krugovima postala prepoznatljiva po svom jedinstvenom načinu odijevanja. Na njezin su odjevni stil, kako sama kaže, utjecale teta Daphne, ali i velika Isabella Blow koja joj je bila susjeda u djetinjstvu i prijateljica njena oca. Mary je prava boho djevojka pa obožava maksi haljine, cvjetni uzorak i bunde. Voli mnogo nakita, uredno neurednu kosu i gumene čizme koje obavezno nosi na glazbenim festivalima koje obožava pa ih tako sa suprugom obilazi – sve od Glastonburyja do Coachelle.

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 1)

Posebnu je kontroverzu ova 28-godišnjakinja izazvala 2012. godine kada se udala za tadašnjeg dečka Robbieja Furzea u oskudnoj Pam Hogg vjenčanici. Na gornjem je dijelu vjenčanica bila vrlo uska i prozirna, a komadi tkanine prekrivali su joj tek grudi i prepone od kojih su se zatim sve do poda širili slojevi tila. Vjenčanje je održano na obiteljskom imanju u Gloucestershireu, a neki od uzvanika bile su sestre Delevingne, Keira Knightley, Florence Welch i Georgia May Jagger. Slavlje je popratio i američki Vogue, a unatoč negodovanju javnosti, kontroverzna je haljina postala toliko slavna da se prošle godine našla u londonskom Victoria & Albert muzeju na velikoj izložbi vjenčanica.

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 2)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 3)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 4)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 5)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 6)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 7)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 8)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Mary Charteris (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više