Traži

Zima još nije ni počela, a mi se zbog ovih Chanel lookova veselimo proljeću!

Zima još nije ni počela, a mi se zbog ovih Chanel lookova veselimo proljeću!

Predstavljeni vizuali za cruise kolekciju

Tekst: D.D.


Fotografija: Buro247.ua

Kolekcija cruise za sezonu jesen/zima 2019/2020 prikazana je na svibanjskoj reviji u pariškom Grand Palaisu, a sada je predstavljena i službena kampanja francuske modne kuće Chanel u kojoj se pojavljuje čak sedam supermodela među kojima su Adut Akech, Vittoria Ceretti i Anna Ewers. Fotografije kampanje okinuo je francuski modni fotograf Karim Sadley, a među komadima koji plijene pažnju su dugački sako od ružičastog tvida, tajice od džerseja prekrivene logom brenda, top s predimenzioniranom kragnom s volanima, kožnati kombinezon, komplet ukrašen bijelom mašnom te baloner s kapuljačom khaki boje.

Zima još nije ni počela, a mi se zbog ovih Chanel lookova veselimo proljeću! (фото 1)

Modna kuća Chanel na Instagramu je predstavila kampanju putem niza video uradaka u kojima muze brenda Caroline de Maigret, Soo Joo Park i Tami Williams predstavljaju moderne i elegantne avanturistice. Paleta boja se kreće od zelene do svijetloljubičaste, a modernim nijansama kontrast čine svevremenski i elegantni krojevi.

Kad su modni dodaci, odnosno torbice i nakit u pitanju, model Chanel 19 dobio je novo ruho od prošivenog džerseja, kao i model Chanel 31 koji je u cruise kolekciji predstavljen od ispranog trapera. Statement nakit zlatnog sjaja, točnije naušnice ringovi i narukvice, ukrašeni sitnim kristalićima, na fotografijama se izmjenjuju s prozirnim komadima nakita. Kolekcija će od 15. studenog biti dostupna u Chanel buticima diljem svijeta, kao i na službenom online shopu modne marke.

Napišite komentar

više