Search

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia

Provokativna naslovnica supermodela

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia (фото 1)

Novo izdanje ruskog Interview magazina donosi nam modne veteranke Naomi Campbell i Kate Moss na naslovnici koja je definitivno dignula prašinu. Supermodeli devedesetih posljednji put su zajedno snimile naslovnicu 2008. godine za pariški Vogue, a kako je došlo do suradnje s Interview Russia saznali smo od našeg kreativnog direktora i internacionalnog urednika mode Interview magazina, Grga Zečića. 

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia (фото 2)

"Naomi je naš editor-at-large što znači da pokriva cijeli niz kategorija o kojima ekskluzivno piše, bilo da se radi o modi, glazbi ili umjetnosti. U posljednjih godinu dana, koliko europska izdanja Interview magazina postoje, Naomi je za nas napravila intervjue s kultnim osobama kao što su Lenny Kravitz, Julian Schnabel, Zaha Hadid, Jean-Paul Goude itd. Naslovnica s Kate planirala se prilično dugo, ali je zato sama produkcija bila izuzetno brza i jednostavna, netom prije rođendanske proslave u Indiji koju je Naomi organizirala za Vladimira Doronina. S obzirom da se radi o našoj prvoj europskoj godišnjici, Naomi je odlučila angažirati svoja dva prijatelja - nevjerojatni fotografski duo Mert & Marcus." otkrio nam je Grgo. Styling potpisuje Patti Wilson, make-up Lucia Pieroni, a kosu Christiaan.

U prethodnih dvanaest mjeseci Interview Russia krasila su mnoga poznata lica kao što su Leonardo DiCaprio, Lana Del Rey, Cate Blanchett, Vanessa Paradis, Linda Evangelista, Robbie Williams te mnogi drugi. 

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia (фото 3)

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia (фото 4)

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia (фото 5)

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia (фото 6)

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia (фото 7)

Kate Moss i Naomi Campbell za Interview Russia (фото 8)

Tekst: T.B.
Foto: Interview Russia 

više