Search

Novi T Magazine: Prvi broj Debore Needleman

Novi T Magazine: Prvi broj Debore Needleman

S Lee Radzwill na naslovnici, mlađom sestrom Jackie Kennedy


Časopis T Magazine, poznat i kao The New York Times Style Magazine, na pragu je velikih promjena. Dana 17. veljače svoj će prvi broj predstaviti glavna urednica Deborah Needleman koja je na tom mjestu naslijedila Sally Singer. Naslovnicu časopisa krasi crno-bijela fotografija Lee Radzwill, sestre Jackie Kennedy, koju je snimio Mario Sorrenti.

Prema riječima same Debore, još je tijekom svog prijašnjeg posla u časopisu The Wall Street Journal, uvijek sanjala o tome kako će surađivati s Lee. Mlađa sestra slavne Jackie i Deborah upoznale su se prošle godine u Maroku, na konferenciji o dizajnu, i Radzwill je pristala dati intervju za WSJ. Deborah Needlemann joj je obećala naslovnicu, no zbog financijske situacije to si nisu mogli priuštiti časopisi kao što su Vanity Fair i W s kojima je Radzwill također pregovarala. Nakon što je iz WSJ prešla u T Magazine, Deborah se nije odrekla svoje ideje, a Lee je velikodušno pristala i na fotografiranje. Izjavila je: „Radim ovo s Vama jer jednostavno radim ovo s Vama“, prepričala je Deborah Needleman.

Istovremeno s lansiranjem online broja, na stranici časopisa T Magazinea pojavio se i video intervju s Lee Radzwill koji je snimila slavna redateljica Sofija Coppola. To je dio projekta novog lansiranja časopisa, kao i veći format, deblji papir, nekoliko novih rubrika te novi dizajn koji je posebno izradio Patrick Lee. Lansiranje prvog broja T Magazinea pod rukovodstvom Debore Needleman obilježit će se triput: tijekom Tjedna mode u New Yorku, Milanu i Parizu.

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više