Search

Alexa Chung, Poppy Delevingne i Laura Bailey za The Edit

Alexa Chung, Poppy Delevingne i Laura Bailey za The Edit

It djevojke zajedno u editorijalu


Za novi broj časopisa The Edit pozirale su tri djevojke besprijekornog smisla za stil. To su Poppy Delevingne, Alexa Chung i Laura Bailey koje su ovim editorijalom predstavile i komade iz najnovijih kolekcija popularnih britanskih dizajnera. Fotograf Matt Irwin snimio je djevojke u kućnim interijerima: na balkonu, kauču i naslonjene na zid. Modeli su tajne svojeg stila podijelile i s urednicom časopisa The Edit, Natalie Rigg.

alexapoppylaura

Alexa Chung je priznala kako je u dubini duše pravi anglofil i Velika Britanija je jedino mjesto koje joj pruža inspiraciju. „Mogu nositi mušku vestu i traperice na koktel ili doći u elegantnoj haljini na event gdje su svi odjeveni u chinos hlače“, izjavila je britanska voditeljica, model i urednica. „Stvar je u tome da se uvijek odijevam onako kako se u tom trenutku osjećam“.

alexapoppylaura

Britanski model Poppy Delevingne na pitanje kojim bi epitetom opisala svoj stil, odgovorila je - šizofreničan. Jedan dan Poppy nosi leopard kombinezon, a drugi, odjeću u gothic stilu. Poppy je pričala i o svojoj mlađoj sestri, Cari. „Bila sam sigurna da će Cara uspjeti u modnom svijetu i zaista je impresivno što je sve napravila u tako kratkom periodu. Njoj nikada nisu bili potrebni savjeti. Jednom sam je kupala, a ona je stavila spužvu na glavu i izjavila: „Ja sam Claudia Schiffer“.

alexapoppylaura

Američka glumica Laura Bailey rekla je kako voli kombinirati vintage odjeću s komadima mladih britanskih dizajnera: „Volim spoj prošlosti s duhom modernosti. Na taj način mogu obući popodnevnu haljinu za čaj iz 1940-ih i uskladiti je s modernom jaknom“. U intervjuu je glumica primijetila i važnost filmova u razvoju novih modnih brendova. „Trenutno radim s BFC i Fash/On Film. Pomažemo dizajnerima u stvaranju kratkometražnih filmova za modne revije ili prezentacija za Tjedne mode“, izjavila je Laura. „Veliko je zadovoljstvo upoznavati zvijezde u usponu, nove dizajnere i redatelje“.

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više