Search

Julianne Moore kao ''najljepša od svih''

Julianne Moore kao ''najljepša od svih''

Editorijal "The Fairest of Them All" za T Magazine


Glavna zvijezda posljednjeg izdanja The New York Times Style Magazinea, poznatijeg kao T Magazine, bila je Julianne Moore, u editorialu laskavog naziva "The Fairest of Them All". Njezina fotografija, snimljena dvojcem Inez van Lamsweerde i Vinoodhom Matadinom krasi i naslovnicu. To je fotografija njenog lica izbliza, s bujnom crvenom grivom, blijedom kožom, i očima uvijek prepunih gorućeg sjaja.

Unutar časopisa, čitatelji će naći editorial s Julianne na nekoliko stranica i kratku priču - o njenim nedavnim ulogama, uključujući i ulogu Sarah Palin u HBO drami "Game Change", ljepoti i strasti za životom. O njezinoj glumi u T Magazineu pišu sljedeće: "Postoje dvije vrste glumaca: viđeni i oni koji vide. Oni koji igraju uloge i oni koji proučavaju ljude... Julianne Moore spada u drugu, rjeđu i puno manju kategoriju... Ona promatra u dubinu, istražujući svoje likove i ispunjavajući ih svojom osobnošću. Voli ih sve bezuvjetnom ljubavlju i osuđuje ih manje nego itko drugi."

Nova prilika da se uvjerimo u ove riječi uskoro će nam biti prezentirana: u listopadu ove godine u distribuciju kreće novi film s Julianne Moore i Chloe Moretz - remake horor filma "Carrie" iz 1976. Mi jedva čekamo!

julianne

julianne

julianne

julianne

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više