Search

Grgo Zečić stilist muškog editorijala godine

Grgo Zečić stilist muškog editorijala godine

Očaravajući Mathias Lauridsen za časopis Hero

Tekst: A.P.


Image: Foto: Guy Aroche

Naš Grgo Zečić zabilježio je još jedan internacionalni poslovni uspjeh. Nakon što je imenovan modnim urednikom trećeg najprodavanijeg muškog modnog magazina na svijetu - Hero, za istu je publikaciju snimio editorial koji je stranica models.com proglasila jednim od najboljih muških editorijala u 2013.

Hero

Glavne uloge u ovoj modnoj priči preuzela su dva najtraženija muška modela na svijetu Mathias Lauridsen i Clemente Chabernaud, zaštitna lica kuća Chanel, Bottega Veneta, Balmain i Valentino. Ovo je ujedno prvi put da se ova dva modela zajedno nalaze u nekom modnom editorijalu.

Hero

"Raditi sa Mathiasom i Clementom je prije svega zabavno. Zapravo, najviše zadirkivanja su izazvale vrlo kratke Lanvin hlače u koje je Clemente jedva ušao. Na tom snimanju sam prvi put u životu vozio motor tako da mi je taj dio bio najzanimljiviji, ali i najopasniji za sve sudionike oko mene. Što se tiče modnog dijela - nema pretjerane filozofije. Biram one komade koje 'osjetim u trenutku' bez suviše razmišljanja. Sve je uvijek bazirano na instinktu tako da kod mog tima nikada nema duge pripreme ili drame za vrijeme snimanja." izjavio je Grgo Zečić o ovoj suradnji.

Hero

Editorial predstavlja ključne komade iz novih muških kolekcija kuća Balenciaga, Saint Laurent Paris, Comme des Garçons Homme Plus, Dries Van Noten, Lanvin, Prada, Louis Vuitton i Dior Homme. Fotografije editorijala potpisuje Guy Aroche, a za naslovnicu je drugi put zaredom zaslužan Hedi Slimane.

Hero

 

Hero

 

Hero

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više