Search

Blic intervju: Beyoncé

Blic intervju: Beyoncé

Pjevačica o utiscima snimanja kampanje, modnom stilu i životu


Već neko vrijeme pomno pratimo novu reklamnu kampanju brenda H&M, u kojoj se u glavnoj ulozi nalazi Beyoncé. Ispred objektiva dvojca Inez van Lamsweerde i Vinoodha Matadina, pjevačica pozira u kupaćim kostimima i komadima za plažu, dizajniranim prema njenom stilu.

O tome, kako je izgledalo snimanje kampanje i video spota, u kojem pjevačica predstavlja singl "Standing On The Sun", Beyoncé je ispričala u kratkom intervjuu:

Blic intervju: Beyoncé (фото 1)

Recite nam nešto o svojim iskustvima u toku snimanja kampanje za H&M?

Iznimno mi se svidjelo snimanje kampanje na Bahamima. Snimanje je organizirano na plaži Nassau, vrijeme je bilo besprijekorno. Na fotografijama možete vidjeti mnogo raznih boja tropskog cvijeća, a na takav koncept su nas nadahnule kasne 70-e.

Kako je bilo surađivati s režiserom spota Jonasom Åkerlundom?

Nezaboravno je bilo ponovno raditi s Jonasom. Proveli smo prekrasno vrijeme snimajući televizijsku reklamu za moju turneju The Mrs. Carter Show World Tour, i zato sam jedva čekala ponovno surađivati s njim. Ima savršeno oko za detalje, i meni odgovara njegovo viđenje svijeta.

Kako ste razvili svoj neponovljivi i upečatljivi stil?

Hvala na komplimentu. Čini mi se kako je glavni izvor nadahnuća bila moja majka, koju sam toliko voljela oponašati u djetinjstvu. Bila je iznimno jaka. Jedna od prvih žena koje ja poznajem koja je počela spajati chic skupe i dostupne komade, a da je to izgledalo prirodno i dobro. Oduševljava me i moja sestra, sviđa mi se njen smjeli stil.

Blic intervju: Beyoncé (фото 2)

Kakve komade sama volite nositi?

Volim seksepilne komade, ali pri tom klasične i elegantne. Volim printeve i uzorke, različite teksture i jarke boje.

Kako odlučujete što ćete odjenuti?

To zavisi o mom raspoloženju, ali i o ljudima koji me okružuju. Moji dragi stilisti Ty Hunter i Raquel Smith su neobilazan dio procesa.

Blic intervju: Beyoncé (фото 3)

Kakve kombinacije birate ljeti?

Jako volim ljeto! Kao i svi, nosim kratke hlačice, haljine od laganih i prozračnih materijala, sandale...

Bavite se humanitarnim radom?

Naravno! Roditelji su učili mene i moju sestru, kako je jako važno vraćati ono dobro što ti život daje i prenositi dalje drugim ljudima koji nisu bili te sreće. Surađujem s humanitarnim organizacijama koje osiguravaju hranu centrima rehabilitacije narkomana, ali i s centrima koji se bore protiv seksualnog iskorištavanja mladih djevojaka. To je najvažnije od onoga s čim se trenutačno bavim.

Blic intervju: Beyoncé (фото 4)

Tekst: D.Č./T.K.

Leave a comment

više