Search

Miroslava Duma intervjuirala Michaela Korsa

Donosimo video!


Nedavno je u Londonu završio Vogue festival, u okvirima kojeg je organizirana večer u čast slavnog dizajnera Michaela Korsa i njegovog humanitarnog rada. Miroslava Duma je uoči tog zanimljivog događaja porazgovarala s velikim dizajnerom o osnovnoj ideji brenda Michaela Korsa, stilu i ljepoti općenito.

O brendu:

S jedne strane mogu biti istovremeno smiješan, nepredvidiv i površan, a s druge strane sam ozbiljan i suzdržan. Smatram kako svaki čovjek ima dvije strane, a ideologija brenda Michael Kors je u spajanju casual i sportskog stila s ekskluzivnošću i elegancijom.

O njujorškim djevojkama:

Stalno šećem po gradu i vidim mnogo djevojaka koje su zauzete karijerom, ali svejedno su fashionable i brinu se o sebi. Odijevaju se lijepo i s ukusom, ali ne zato da bi izašle u svijet, nego za svoj kaotičan život. Primjer potvrde mojih riječi je zasigurno Lauren Santo Domingo.

Miroslava Duma intervjuirala Michaela Korsa (фото 1)

Miroslava Duma i Michael Kors

O ljepoti:

Postoji stara američka retorika: "Ugledajte se na Audrey Hepburn! Ne nosi pete, koristi samo sjajilo za usne, ima punđu na glavi, ali je savršena". Smatram kako jednostavnost odnosi prednost pred trudom. Postoji i nešto u nesavršenostima, pogledajte samo Kate Moss.

O shvaćanju stila:

Mislim da nije teško biti stylish, ako poznaješ sebe i svoje tijelo.

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više