Search

Na snimanju s Lejlom Filipović za vlastitu kolekciju nakita

Na snimanju s Lejlom Filipović za vlastitu kolekciju nakita

U suradnji sa Zlatarnom Križek


Lejla Filipović nedavno je kreirala predivnu kolekciju nakita u suradnji s poznatom Zlatarnom Križek, a Büro 24/7 danas vam donosi fotografije sa snimanja kampanje za koju i ovaj put kreativno vodstvo i styling potpisuje Borut Mihalić. "Sudjelovati u nastajanju vizuala za kampanju, koja će pratiti promociju nakita kojeg sam dizajnirala sa stručnjacima iz Zlatarne Križek, bilo je potpuno novo iskustvo, makar mi snimanja nisu strana. Ovoga puta sam ponosno mogla predstaviti vlastiti rad i to je cijeloj priči dalo drugačiju dimenziju'', izjavila je Lejla.

Na snimanju s Lejlom Filipović za vlastitu kolekciju nakita (фото 1)

Za fotografije je zaslužan poznati hrvatski fotograf Marko Grubišić dok se za Lejlin make-up pobrinuo jedan od najcjenjenijih vizažista - Saša Joković. "Kad klijent zna što hoće i okupi profesionalce u svom poslu, kao što je to Zlatarna Križek uspjela, dobre fotke su zagarantirane. Na snimanju je bila super atmosfera sa sada već dobrim prijateljima – Lejlom, Sašom i Borutom", rekao je Marko. 

"Lejla Filipović u kampanju 'sa stavom' prije svega unosi sebe i svoju urbanu profinjenost i ženstvenost, uz koje nam priča priču o prvom organskom obliku - kapljici. Naš život istkan je od raznih kapi, a ova zavodljiva kolekcija posvećena našim krucijalnim 'kapima' podsjeća na ljubav, ljepotu i radost života kojim svi težimo", dodaje Borut.

Lejla je za svoju prvu samostalnu kolekciju nakita inspiraciju pronašla u Dubrovniku i morskim kapima, što je rezultiralo nježnim, ali upečatljivim komadima kao stvorenim za žene sa stavom, što je i slogan njezine kolekcije. Ali i idealnim za ove ljetne dane koji su na napokon stigli.

Na snimanju s Lejlom Filipović za vlastitu kolekciju nakita (фото 2)

Na snimanju s Lejlom Filipović za vlastitu kolekciju nakita (фото 3)

Na snimanju s Lejlom Filipović za vlastitu kolekciju nakita (фото 4)

Na snimanju s Lejlom Filipović za vlastitu kolekciju nakita (фото 5)

Na snimanju s Lejlom Filipović za vlastitu kolekciju nakita (фото 6)

Foto: Vedrana Škalić
Styling kose: Melita Lukar i Tea Kraševac Furlan (Keune Akademija)

Leave a comment

više