Search

Pravila života Caroline de Maigret

Pravila života Caroline de Maigret

Isječak iz intervjua ukrajinskog Büro 24/7


Francuskinja Caroline de Maigret poznata je u svijetu kao muza Karla Lagerfelda, model modne kuće Chanel, zvijezda street style blogova, glazbena producentica i DJ. Upravo se ona, kao gost launch partyja ukrajinske verzije portala Büro 24/7, našla u ulozi DJ-a.

Ukrajinski Büro 24/7 porazgovarao je s Caroline o njenoj karijeri modela, najdražim izvođačima i planovima za budućnost. Pročitajte njena najzanimljivija razmišljanja o životu, modi, karijeri i putovanjima.

Pravila života Caroline de Maigret (фото 1)

O glazbenoj karijeri

"Dok sam radila u New Yorku upoznala sam se mnogim glazbenicima, nekima pomogla, neke producirala. Kada sam se vratila u Pariz, upoznala sam svog muža, francuskog skladatelja Yarola Poupauda s kojim su mi se savršeno poklopili ukusi i planovi. 2006. godine smo osnovali izdavačku kuću Bonus Tracks Records."

O radu s Karlom Lagerfeldom

"Kada te Karl nešto zamoli, ne možeš ga odbiti. Bilo je to zanimljivo iskustvo ali najzanimljivije je bilo promatrati maestra usred rada. On se naprosto oduševljava snimanjima i ta pozitivna energija se osjeti."

Pravila života Caroline de Maigret (фото 2)

O vlastitom stilu

Ja sam 100% Francuskinja i moj stil je pravi dokaz za to. Elegantna jednostavnost, ali istovremeno komfor i individualnosti. Nisam ovisna o modi i nikada neću odijenuti ono što je trenutačno u trendu, a meni ne odgovara.

O dizajnu odjeće

"Trenutačno sam zauzeta mnogim stvarima, ali nažalost više od toga ne mogu reći. To će biti moj novi projekt i mislim da ćete uskoro o njemu mnogo čuti."

Pravila života Caroline de Maigret (фото 3)

O putovanjima

"Obično putujem zbog posla. Što se tiče najdražeg mjesta za odmor, to bi morali biti grčki otoci. Moja obitelj se zaljubila u taj živopisni krajolik. U Grčkoj se osjeti posebna atmosfera i stalno se želim tamo vratiti."

O društvenim mrežama

"Imam profil na Instagramu. Jako mi se sviđa ta aplikacija, opsjednuta sam s njom i sve fotografije stavljam na svoj profil."

Pravila života Caroline de Maigret (фото 4)

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više