Search

Aleksandra Dojčinović jesen/zima 2013./2014.

Aleksandra Dojčinović jesen/zima 2013./2014.

Kolorit, pencil modeli i eko-krzno u jesenskoj kolekciji brenda Lei Lou

Image: Foto: Mateja Vrčković

Lei Lou žena ove jeseni voli pomalo stroži i poslovan look u kojem se i dalje očituju oni romantični i damski detalji prepoznatljivi za Aleksandru Dojčinović. Aleksandra nikada ne zaboravlja naglasiti glavne ženske atribute, svaki put to napravi nenametljivo i nježno, zbog čega se žene u svakom njezinom komadu osjećaju ženstveno i zavodljivo, ali nikako pretjerano seksepilno. Ovaj put dizajnerica u svojoj kolekciji donosi mnogo pencil modela suknji visokog struka i dužine ispod koljena s kojima se poigrava tako da ih transformira u profinjene dnevne lookove, ali i one vesele u kojima možete biti zvijezda svakog partyja.

Aleksandra Dojčinović jesen/zima 2013./2014. (фото 1)

Volani su i dalje glavni element s kojima se dizajnerica voli poigravati, tako ovaj put upotpunjuju rubove suknji, ali i primjerice stražnji dio haljina na leđima. Uz točkice, čipku u jarkim bojama i snažnu bijelu boju dizajnerica bira i zanimljiv ton zelene i nezaobilaznu crnu. 

Aleksandra Dojčinović jesen/zima 2013./2014. (фото 2)

Kolekcija vrvi modnim detaljima kao što su kockasti modeli torbi koji se nonšalantno nose preko ruke, a dolaze u potpuno minimalističkoj verziji, ali i u jarko crvenoj boji te leopard printu i s čipkom, kao stvorene za one istinske fashionistice. Tu je i eko-krzno kao must modni dodatak te nakit koji je uvijek rado viđen u kolekcijama brenda Lei Lou.

Aleksandra Dojčinović je prikazala i atraktivne kapute te bundice kojima bismo rekli da je zaokružila kolekciju dostojnu svake filmske dive.

Aleksandra Dojčinović jesen/zima 2013./2014. (фото 3)

Aleksandra Dojčinović jesen/zima 2013./2014. (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više