Search

Aleksandra Dojčinović proljeće 2014.

Aleksandra Dojčinović proljeće 2014.

Puderaste nijanse, šljokice i trendi kombinezoni


Image: Fashion.hr

"Lei Lou djevojka je postala žena." komentirala nam je Aleksandra Dojčinović

Moglo bi se reći kako Lei Lou žena ovog proljeća nakon poslovnog sastanka može otići ravno na glavni party u gradu. Dizajnerica Aleksandra Dojčinović ni u ovoj kolekciji nije odstupila od prepoznatljive estetike bazirane na damskoj silueti koja je omiljena brojnim poznatim i nepoznatim Hrvaticama. Haljine načinjene od fine čipke i viskoznog georgetta nizale su se u svim nijansama pudera, ali dizajnerica naposljetku prikazuje i modele u jarkim bojama poput mint zelene, plave i crvene - upravo u skladu s trendovima sezone. Iako zna prepoznati trendove, Aleksandra Dojčinović ostaje vjerna sebi i svom potpisu, ali ovaj put u kolekciji donosi i nešto potpuno novo za svoj brend Lei Lou. Naime, koristi zanimljivo kombiniranje dukata i šljokica na svili s kožom te trake od spužve obložene svilom na gornjem dijelu modela. Običan kardigan tako postaje elegantan večernji komad.

Aleksandra Dojčinović

Puderasti materijali u njezinim proljetnim kreacijama riješeni na bezbroj načina, pa su tako u jednom trenutku pripijeni uz tijelo i seksepilni, a u drugom lepršavi i zaigrani u obliku volana. Hlače visokog struka sa širokim nogavicama također su jedan od glavnih momenata ove kolekcije, a Aleksandra ovo proljeće obožava i kombinezone - od onih s printom do svečanih, dostojnih svakog crvenog tepiha. Duljina ispod koljena i dalje joj je omiljena, baš kao i ženama koje obožavaju njezine kreacije. U pencil suknjama i haljinama žene se jednostavno osjećaju božanstveno i Aleksandra Dojčinović to jako dobro zna. Kao glavni modni dodatak tu su minijaturne torbe veselih boja izrađene od fine kože, sa svilenom postavom i pozlaćenom kopčom, a iako cijela proljetna kolekcija odiše romantikom, obožavateljice minimalizma uzdahnule su na smoking haljinu i zanimljivo riješena leđa koja ostavljaju sportski dojam.

"Neobično, ali svi dragi ljudi i prijatelji koji su vidjeli kolekciju zaključili su da je Lei Lou djevojka uistinu postala žena. Rekla bih da je to najveća istina ove kolekcije - sve je pojednostavljeno, puderasto, ženstveno i čisto, upravo onako kako je bilo na samim počecima mog rada. Svi mi dajemo toliko sebe u ono što radimo, a kroz ovu kolekciju usudim se reći kako se lijepo vidi smjer u kojem želim ići." komentirala nam je Aleksandra Dojčinović.

Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više