Search

Büro 24/7 ekskluzivno u londonskom butiku Victorije Beckham

Büro 24/7 ekskluzivno u londonskom butiku Victorije Beckham

Dover Street postao dom prvoj trgovini dizajnerice u britanskoj prijestolnici


Victoria Beckham je organizirala privatan obilazak svoje prve trgovine u britanskoj prijestolnici za vrijeme trajanja Tjedna mode u Londonu, a među odabranim medijima našao se i Büro 24/7

Naši kolege iz bliskoistočne podružnice portala s oduševljenjem su prihvatili pozivnicu dizajnerice te se zadnjeg dana londonskog Tjedna mode uputili u Dover Street kako bi zakoračili u novo modno carstvo Victorije Beckham. Butik se smjestio odmah do poznatog concept storea Dover Street Market, a nakon ulaska u prostor Victoria je svakog gosta osobno pozdravila i obilazak je mogao početi. Među novinarima se nalazi i legendarna novinarka te kritičarka Suzy Menkes kao možda najpoznatiji i najuvaženiji predstavnik medija.

Büro 24/7 ekskluzivno u londonskom butiku Victorije Beckham (фото 1)

Malen ulaz iza sebe skriva više od 500 kvadratnih metara golemog otvorenog prostora na tri kata s visokim zidovima od poliranog betona kroz koji odjekuje glazba Jay Z-ja. Goste prvo dočekuju torbice smještene na pomičnim vješalicama koje se po potrebi uvlače u zidove kako bi se oslobodio prostor za doček gostiju, a na prvi kat vodi impresivno stubište široko čak četiri metra. Na velikom ekranu projiciraju se isječci s revija, kratki filmići brenda i snimke Victorijine osobne GoPro kamere.

Büro 24/7 ekskluzivno u londonskom butiku Victorije Beckham (фото 2)

Detalji s modnih dodataka i kreacija odjekuju u prostoru, poput zlatnih lanaca s torbica koji se prepoznaju na prvom katu na kojima visi odjeća. Veliki prozori gledaju ravno na ulicu i propuštaju dovoljnu količinu svjetla. Victoria tokom obilaska otkriva kako će se nerijetko u dućanu pojaviti i David Beckham kako bi dočekao goste te možda olakšao izbor muškarcima u potrazi za idealnim poklonom. Nastavak šetnje prikazuje još odličnog dizajna prostora za koji je zaslužna arhitektica Farshid Moussavi, a koja se odlučila za industrijski stil s mnogo poliranog betona, nehrđajućeg čelika i stakla što kreira sirov i vrlo minimalistički dojam.

U prizemlju se nalazi prostor za VIP kupce u kojem je predstavljena najnovija kolekcija, a koji ukrašava platno Damiena Hearsta. U blizini je i odjel posvećen samo cipelama. Victoria je prostor zamislila kao prozor u svoje malo carstvo i vizije kojima kreira brend.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više