Search

Chloé proljeće/ljeto 2014.

Chloé proljeće/ljeto 2014.

Delikatna strana proljeća

Tekst: BURO.


Image: Foto: Getty Images

Kreativna direktorica brenda Chloé Clare Waight Keller predstavila je delikatnu stranu budućeg proljeća, kojem ne trebaju kričavi printevi i jarke boje. Nijanse khaki, bež, umirujuće plave, roza i svijetlo-plave boje dominirale su kolekcijom. Plisirani šifon bio je osnova za tipičan Chloé look - lepršave haljine od komadića tkanine raznih veličina.

Chloé proljeće/ljeto 2014. (фото 1)

Lagane bluze s dugim rukavima, kratke hlačice do koljena, lepršave hlače stisnute u struku i oko gležnjeva, klasične lanene hlače, 'oversized' džemperi - sve je upućivalo na ženstvenost i slobodu kretanja. Jedino što je imalo grublju formu bile su jakne jasnih linija. U središte kolekcije Clare je unijela nekoliko perforiranih haljina te haljina s vezanim rukavima, koji su slobodno visjeli. Delikatan zlatni vez na naboranoj površini tkanine uistinu je izgledao chic.

Modni dodaci su bili jednostavni, no efektni: male torbe na dugom remenu, koje je najbolje nositi preko ramena, jednostavne narukvice, dugački lančići, natikače, klompice i sandale od kože na na plutenom potplatu.

Chloé proljeće/ljeto 2014. (фото 2)

Chloé proljeće/ljeto 2014. (фото 3)

Chloé proljeće/ljeto 2014. (фото 4)

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više