Search

Čovjek koji je napravio revoluciju jeansa i kožne jakne

Čovjek koji je napravio revoluciju jeansa i kožne jakne

Brend BLK Denim konačno dostupan u Hrvatskoj

BURO.


Image: BLK DNM

Legendarni brend koji je proslavio Johan Lindeberg konačno stiže u Hrvatsku, u zagrebački bon ton store&gallery

Dobar model traperica i vrhunska kožna jakna vječni su modni komadi. Za njih ne postoji rok trajanja ni riječ trend. Pogotovo ako pitate jednog od najvećih frajera u svijetu mode. Šveđanin Johan Lindeberg ponovno dokazuje kako sve što dolazi sa sjevera ne može biti loše. Iako je svoju švedsku adresu već odavno zamijenio američkom, svoje modne tragove vječne cool klasike uvjerljivo ostavlja na oba kontinenta.

Čovjek koji je napravio revoluciju jeansa i kožne jakne (фото 1)

Modni uspjeh Johana Lindeberga započinje 1995. godine njegovim predsjedavanjem američkim ogrankom denim diva Diesel, nakon čega je odlučio osnovati vlastiti brand J. Lindeberg. Također, nekoliko je godina radio kao osobni stilist Justina Timberlakea te vodio njegov brand William Rast. Naposljetku, 2011. godine započeo je svoj najuspješniji projekt – BLK DNM, brend koji je u kratkom roku zadobio povjerenje svjetskih fashionista, blogera, trendsetera kao i mnogih celebova. Ali i svih sljedbenika vječnog gradskog chica.

Čovjek koji je napravio revoluciju jeansa i kožne jakne (фото 2)

Vječne modne komade uspio je uzdignuti do visine kulta. Dobar model traperica, vrhunska kožna jakna i bijeli T-shirt dovoljni su za ulični ultra chic uz visoku potpeticu ili sako muškog kroja. Johan je stvorio brend koji štuje svjetska modna krema. U komadima BLK DNM često ćete vidjeti Beyonce i Jay-Z-ja, Gisele Bundchen, Emmu Watson, Caroline de Maigret, kao i neizbježni Kardashian klan i Kanyea Westa. 

Čovjek koji je napravio revoluciju jeansa i kožne jakne (фото 3)

Što to izdvaja BLK DNM i čini ga posebnim i drugačijim?

BLK DNM nastao je kao dizajnerov odgovor na život u New Yorku! Inspiracija su ulice Downtown New Yorka te njihov nonšalantni šarm kao i elegantni utjecaji s modnih pista. Brend je također inspiriran rock'n'rollom u kojem njujorški punk susreće pariški chic; energijom i sinergijom; samoizražavanjem i umjetnošću.

Čovjek koji je napravio revoluciju jeansa i kožne jakne (фото 4)
Johan kreira modu inspiriranu snažnim i samostalnim ženama, dok za muškarce kreira prvenstveno ono što i sam želi nositi. Okosnicu BLK DNM brenda čine klasični bezvremenski traper i kožni komadi, naravno sve izvedeno savršenim krojem, što rezultira modelima koji imaju osobnost i stav. Osnovni komadi upotpunjeni su blejzerima, majicama, košuljama i kardiganima. Dobra vijest za ljubitelje ovog svjetskog brenda stiže iz zagrebačkog bon tona u čijem ćete prostoru, u Dežmanovoj 5, od svibnja moći kupiti BLK DNM komade.

Više informacija potražite na www.bontongallery.com i Facebook stranici.

Čovjek koji je napravio revoluciju jeansa i kožne jakne (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više