Search

Dnevna kombinacija naših djevojaka koju volimo: kratke hlačice i visoke Nike tenisice

Dnevna kombinacija naših djevojaka koju volimo: kratke hlačice i visoke Nike tenisice

Tekst: BURO.


Što odjenuti za svaki dan? Napokon imamo tu slatku brigu jer imamo gdje otići. Na kavu, na ručak, na ručak koji se pretvori u večernju cugu na terasi. Znamo da sve radi do 23h, ali u situaciji u kojoj nismo mogli ni popiti kavu i 23h nam se čini kao nepregledan niz mogućnosti koji se otvorio pred nama. Ako niste tim “ljetne haljine i štikle”, možda vam za dnevni đir dobro dođe naš prijedlog i prijedlog naših djevojaka koje pratimo na Instagramu. Nika Turković i Ivana Vukušić njeguju sličan stil koji je poprilično minimalistički i malo sportski.

Dnevna kombinacija naših djevojaka koju volimo: kratke hlačice i visoke Nike tenisice (фото 1)

Za proljetnu šetnju Zagrebom obje su odabrale jako jednostavnu i udobnu kombinaciju kratkih hlačica i visokih tenisica. U ovom slučaju to su Nike modeli Air Jordan i Blazer koji su definitivno najpopularniji kada govorimo o ženskim tenisicama ove i prošle godine.

Možete se odlučiti za total look odijela s bermudama kakvo nosi Ivana Vukušić ili za oversized blejzer i kratke hlačice od jeansa kakve je odabrala Nika Turković. Na ovaj look nabacite dobre sunčane naočale i to je sve što vam treba za grad. Popuštaju mjere, dobar vam petak sutra želimo i naravno shopping lista je u nastavku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više