Search

Gdje kupiti dobre pamučne komade? Nekoliko dućana u koje vrijedi zaviriti

Gdje kupiti dobre pamučne komade? Nekoliko dućana u koje vrijedi zaviriti

Basic odjeća koja nam uvijek treba

Tekst: A.P.


Danas je teško pronaći dobar pamuk i one bazične komade odjeće koje nosimo svaki dan i koji nam uvijek trebaju neovisno o sezoni

S ekspanzijom brze mode smanjila se kvaliteta odjeće koju nosimo te je jedan od najtraženijih komada danas dobra pamučna bijela majica koju možemo nositi nekoliko sezona. Kupovanje trendovske odjeće je već stvar navike svakog kupca, ali bazu ormara uvijek čine kvalitetni pamučni komadi koji služe kao baza za slaganje svakog dnevnog stajlinga. Za ovaj tekst smo popričali s našim shopping insajdericama koje su nam otkrile dobre brendove u kojima možete pronaći pamučnu odjeću vrhunske kvalitete. Evo o kojim se brendovima radi:

Petite Bateau

Francuski brend za djecu i odrasle ima zavidnu selekciju pamučnih komada, štoviše, kompletna filozofija kuće je zasnovana upravo na nosivoj dnevnoj odjeći koja se odlikuje kvalitetom. Cijene pamučnih majica se kreću u rasponu od 300 do 600 kuna s tim da uskoro kreće sniženje te ih možete nabaviti i po povoljnijoj cijeni. Njihov dućan postoji u Zagrebu, a možete ih naručiti online.

Uniqlo

Sve žene se kunu u japanski brend brze mode koji je nedavno predstavio suradnju s poznatim britanskim dizajnerom J.W.Andersonom. Uniqlo u proizvodnji koristi jednu od najrjeđih vrsta pamuka na svijetu nazvanu Supima koja se odlikuje posebnom mekoćom. Cijene su i više nego pristojne te majice koštaju u rasponu od 70 do 250 kuna.

cotton

Joseph

Jedan od najpopularnijih britanskih brendova prva je adresa mnogih žena kada je riječ o shoppingu svakodnevnih odjevnih komada. Ovdje ćete doista pronaći sve što vam treba za bazu ormara - od pamučnih košulja, hlača, majica pa sve do jednostavnih pamučnih haljina. Cjenovno su u nešto višem rangu jer ipak govorimo o dizajnerskom brendu, ali ne pretjerane u odnosu na ostale brendove. Joseph možete kupiti u Hrvatskoj u Heraldi dućanima.

James Perse Los Angeles

Ovaj brend je modna oaza za sve žene koje traže najbolji pamuk na svijetu. Ponuda im je i više nego impresivna te ćete na njihovim policama pronaći najbolje od luksuzne dnevne mode - točnije basic komade načinjene od najboljih materijala. Cijene su visoke, ali u ovom slučaju znate da plaćate najbolje od najboljeg. James Perse odjeću možete naručiti u Hrvatsku preko njihovog online dućana.

cotton

GAP

Velika je šteta što je GAP propao u Hrvatskoj jer se radi o brendu u kojem možete odjenuti cijelu obitelj po pristojnim cijenama i pronaći dobre pamučne basic komade. GAP ima jako velik izbor pamuka za djecu te ako tražite nešto za klince, a da cijena nije previsoka, svakako posjetite njihovu EU stranicu i pogledajte što se nudi. Trenutno je velik dio asortimana snižen.

Splendid

Splendid je američki brend čija se kompletna ponuda zasniva na basic komadima odjeće. Ovdje ćete pronaći velik izbor majica svih krojeva, pidžame, sportske hlače - sve što vam je potrebno za dan. Cjenovno su u srednjem rangu.

Majestic Filatures

Ako tražite onu savršenu pamučnu bijelu majicu s početka ovog teksta onda je Majestic Filatures jedini brend koji trebate znati. Radi se o francuskoj kući specijaliziranoj za proizvodnju luksuznih basic komada odjeće. Svi artikli su proizvedeni u Francuskoj i kvaliteta je strogo kontrolirana. Ukratko: ovo je Chanel u domeni pamučne odjeće.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više