Search

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže

Tekst: Tina Kovačiček


Vjerojatno ne postoji bolje vrijeme za podršku malim lokalnim proizvođačima od ovog u kojem upravo živimo. Ako ste ikada o tome razmišljali, učinite to sada i podržite domaću ekonomiju. Kako bismo vam dali ideju odakle početi, istražili smo neke domaće brendove koji nude besplatnu dostavu na području Hrvatske. Neke od ponuda vrijede do kraja godine, a neke i duže. Vjerujemo kako ovo nisu jedini brendovi koji nude besplatne opcije, a vama prepuštamo daljnje istraživanje.

The All

thealljewellery.com

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 1)
Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 2)

 

Cure iz brenda The All se uvijek pobrinu za nas kada je najpotrebnije, a posebne prilike su njihova specijalnost. Ovo doba godine je dovoljno posebno da zavirite u njihovu posljednju zanimljivu kolekciju WILDside, odaberete nešto, a na vašu adresu stiže potpuno besplatno i još s 20% popusta. Dok vi darujete druge, one daruju vas jer tako su odlučile do kraja godine.

47

FB @40sedam

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 3)
Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 4)

 

Vjerojatno vam nije promaknuo ruksak s potpisom brenda 47 u gradu, a možda ste već i vlasnik jednog. U oba slučaja, uvijek postoji prostor za još jedan kvalitetan komad. Osim ruksaka, brend 47 nedavno je lansirao seriju divnih Origami torbica za svaki dan. Poštarina je besplatna, a

Kut na kvadrat

kutnakvadrat.com

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 5)
Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 6)

 

Brend koji je prije koju godinu pomaknuo granice percepcije betona i svih njegovih formi te pokazao kako dobro izgleda u interijerima. Pogotovo u home dekor kolekcijama, kada ga se koristi u izradi vaza, lončanica, tanjura i podmetača, a liniju ovih predmeta upotpunila su i sjenila za svjetiljke. Poštarina je besplatna do kraja godine i ovi betonski dragulji stižu na vašu adresu.

Sitolab

sitolabstudio.com

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 7)
Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 8)

 

Tamo negdje na granici grafike i ilustracije, stvara brend Sitolab. Originalni komadi nastaju tehnikom sitotiska, a svaki je malo unikatno djelo autorice. Ruksaci su već dobro provjerena priča, a posljednje što smo vidjeli su divni kimono ogrtači ili pak široke košulje. Provjerite ponudu jer poštarina je do kraja godine besplatna.

Krug Split

krugstore.com

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 9)
Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 10)

 

Splitski concept store Krug hrvatske je granice već nadmašio i to nudeći kvalitetan domaći dizajn. Krug čine poznati hrvatski brendovi Dott., Chicks on Chic i Little Wonder i redovito nas oduševljavaju estetikom, kampanjama i kolekcijama. Tu je i uspješna linija majica koju dizajneri zajednički potpisuju kao Krug tim i koja upravo donosi odlične popuste. Poštarina za balkanske zemlje je besplatna, i ne samo sada, već uvijek.

 

LeBand Home

IG @ lebandhome

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 11)

 

Unikatni umjetnički komadi za dom s potpisom LeBand Home nastaju u Istri, pod planine Ćićarija, ali na područje cijele Hrvatske stižu besplatno. Web shop je u planu, a do tada ova mala umjetnička djela potražite na Instagramu. Možda je vrijeme da ukarsi u domu poprime neke drugačije oblike.

 

List living

listliving.eu

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 12)

 

Jednom je domaćem brendu pošlo za rukom da stvori cijelu paletu različitih proizvoda za dom pri čemu unikatan tekstil i originalni printevi igraju glavnu riječ. List living tako nudi ubruse, prekrivače, različite košare za odlaganje, printeve za zid dok kolekcija ruksaka dolazi kao originalan komad za svaki dan. Poštarina za područje Hrvatske je besplatna.

 

Uje

uje.hr

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 13)

 

Najbolja maslinova ulja i ostale domaće delicije nalaze se na jednom mjestu, na web shopu ovog hrvatskog brenda koji brine da nam život bude ukusan. Delikatesni slani i slatki proizvodi, tartufi, prirodna kozmetika te vrhunska vina su tu. Za potrošenih 350 kuna nude vam besplatnu dostavu na području Hrvatske.

 

Knots and Rainbows

knotsandrainbows.com

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 14)
Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 15)

 

Prije nekoliko dana s radom je započeo prvi makrame web shop u Hrvatskoj. Divni i unikatni proizvodi nastali ovom specifičnom tehnikom pletenje čvorova itekako su dekorativan i omiljen detalj u interijerima. I sada stižu na vašu adresu pri čemu je dostava za područje Hrvatske iznad 300 kn besplatna.

 

Biljkoborci

biljkoborci.com

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 16)

 

Započeli su s biljkama, a nastavili u različitim smjerovima osmišljavanja unikatnih, kolorističnih zanimljivih dizajn produkata. Originalne ljetne shopperice su još uvijek u ponudi, a zadnje što nas je oduševilo je društvena igra Bolja godina. Probajte ju zaigrati, garantiramo pobjedu. Oni nam zato obećaju besplatnu dostavu iznad 200 kuna.

 

Drop Co.

etsy.com/shop/DropCompanyShop

Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 17)
Hrvatski brendovi koji imaju besplatnu dostavu do kraja godine, a i duže (фото 18)

 

Ručna izrada, male serije, kvalitetni materijali, sve to odlike su ovog hrvatskog brenda čiji ruksaci, torbe i ostali detalji nemaju rok trajanja. Bezvremenski minimalistični oblici već odavno probijaju granice Hrvatske. Ako si poželite jedan komad s potpisom Drop Co., dostavlja se na vašu adresu potpuno besplatno.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više