Traži

\"It\" djevojka Mija Knežević u kreacijama Mihana Momose

"It" djevojka Mija Knežević u kreacijama Mihana Momose

Na ulicama Pariza

Tekst: A.P.


Street style zvijezda, trendseterica, svjetska putnica...Mija Knežević je oličenje moderne djevojke

Ako su društvene mreže danas dokaz nečije popularnosti onda možemo kazati da je Mija Knežević jako tražena i popularna djevojka. Iako je svoj popularan blog Mij-a-Porter stavila u mirovanje kako bi se u potpunosti posvetila poslu u modnoj industriji, njen Instagram profil prati preko 300 tisuća ljudi. Mijinom stilu dive se mnogi, uključujući i popularnu blogericu Leandru Medine koja ju je ugostila na svom blogu Man Repeller, u rubrici "Moj Ormar".

Poput mnogih dama koje vole lijepu odjeću i cijene kvalitetne brendove Miju često možemo vidjeti u komadima s potpisom srpske modne kuće Mihano Momosa. Svoju ljubav prema ovom brendu pretočila je u street style reportažu koja je snimana za vrijeme pariškog Tjedna mode. Lijepa plavuša je odjenula birane komade iz nove kolekcije te pozirala jednom od najpoznatijih fotografa Nabiu Quenumu koji radi pod pseudonimom Jaiperdumavest.

Mija Knežević

Suradnja Mije i brenda Mihano Momosa došla je spontano. S jedne strane, Mija predstavlja baš onaj tip žene za koju Mihano Momosa stvara; suvremenu, uspješnu damu koju njena vlastita snaga ne sputava da pokaže nježnu i djetinjastu stranu.  S druge strane, Mija zadržava svoju originalnost i demonstrira svoj eklektičan stil u Mihano Momosa garderobi, koja savršeno pristaje njenoj spontanoj prirodi i ne skriva njen razigran karakter već ga prikazuje u sasvim drugačijem svjetlu.

Mija Knežević

mija

mija

mija

mija

mija

mija

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor