Search

Kaia Gerber će biti veća zvijezda od sestara Hadid i Kendall Jenner

Kaia Gerber će biti veća zvijezda od sestara Hadid i Kendall Jenner

I javnost je obožava

Tekst: Ana Pavić


Image: Splash

Nema sumnje da je cijeli modni svijet zaluđen slikom i prilikom Cindy Crawford. Naravno, govorimo o njenoj 16-godišnjoj kćeri Kaiji koja će sigurno postati top model

Dok su sestre Hadid i Kendall Jenner bile dočekane na "nož" radi čistog nepotizma, s Kaijom je situacija drugačija. Iako je i ovdje jasno da mlada dama ima otvorena sva vrata zbog svoje majke koja je bila jedan od najvećih supermodela 90-ih, javnost joj to ne uzima za zlo kao što je slučaj kod Kendall Jenner, koju su rastezali preko svih modnih foruma i društvenih mreža te ju prozivali kao kućnu prijateljicu Riccarda Tiscija i Oliviera Rousteinga. Javnost Kaiju naprosto obožava i navijaju za svaku novu kampanju i reviju koju odradi. Činjenica da joj je majka Cindy Crawford samo joj je dala na težini, jer ovdje govorimo o djetetu ikone koju su obožavali svi važni dizajneri.

Kaia Gerber

Cindy Crawford je institucija u modnom svijetu i kao takva je najbolji menadžer svojoj kćeri, što je i dokazala prateći je na svim velikim revijama ove sezone. Kaijin put je jasno zacrtan. Ovdje se ne radi o hiru djeteta poznatih roditelja. Ova djevojka ima ozbiljan potencijal i mašineriju iza sebe koja će ju prometnuti u zvijezdu. Na ruku joj ide što izgleda gotovio identično kao svoja majka u mlađim danima. Ima potrebne mjere, visinu i ne provlači se kao većina djece poznatih roditelja koja su često van manekenskih proporcija, ali su poznati pa ih onda kuće angažiraju kao zaštitna lica dok Photoshop pregori u stvaranju modela.

Kaia Gerber

Kaia je ove sezone nosila sve važne revije na čelu s onom kuće Chanel za koju znamo da je ključna stanica u uspjehu svakog modela. Majka ju nije ispuštala iz vida za vrijeme Tjedana mode pazeći da imidž koji gradi bude čist i pozitivan, baš kao što ga je imala sama Cindy za vrijeme najvećih uspjeha svoje karijere. Naime, tih 90-ih godina dobro se znalo tko su zločeste cure biznisa. Cindy je rijetko kada bila involvirana u neke priče o ludim partyjima. Ti su medijski natpisi bili rezervirani za Kate, Naomi, Lindu, Stephanie, a ponekad i Christy Turlington. Crawford je uvijek djelovala ambiciozno, sveamerički zdravo i PR-ovski savršeno. Sjetite se samo kada se zaljubila, a onda i udala za Richarda Gerea. Kućanice diljem svijeta su palile svijeće za savršen par koji je hodao crvenim tepihom.

Kaia Gerber

Isti će recept primijeniti na svojoj mladoj nasljednici koja jedva stigne odraditi sve angažmane koji joj se nude. Kaia je postala i zvijezda street stylea čije odjevne kombinacije slaže stilistica svih modela Elizabeth Sulcer. Sulcer je inače stilistica Victoria's Secret modela, ali i osoba zaslužna za jako popularan sartorijalni look Belle Hadid.

Kaia Gerber

Ako je suditi po Instagramu, Sulcer je osmislila Kaijin pariški imidž od jutra do večeri kada je mlada manekenka u pratnji majke i brata pohodila partyje i večere. Njen angažman je još jedan korak ka izgradnji novog idola generacije Z (kojoj Kaia pripada). Danas modeli nisu samo modeli i nije dovoljno da budu lica koja šeću pistama i koja nas gledaju s jumbo plakata. Moraju biti medijske i Instagram zvijezde te imati stil koji svi žele kopirati. Tu je uloga Elisabeth Sulcer jasna. Od lijepe tinejdžerice stvoriti komercijalnu djevojku iz susjedstva s kojom će se svi željeti poistovjetiti i kupiti sve što nosi, pa barem i u high street verziji. Sestre Hadid i Kendall Jenner su možda obilježile generaciju millennialsa, ali Kaia će biti nedostižna kraljica Z generacije. Samo ju pratite.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više