Search

Koga pratiti na Instagramu za vrijeme Tjedana mode?

Koga pratiti na Instagramu za vrijeme Tjedana mode?

Danas počinje NY Fashion Week

Urednik: A.P.


Image: Instagram

Danas službeno starta prvi Tjedan mode u prekrcanom modnom mjesecu kada urednici trče s jednog kraja svijeta na drugi, u nadi da će vidjeti nešto novo i uzbudljivo

Svi znamo za profile dizajnera i urednika koje trebamo pratiti za vrijeme Tjedana mode, međutim danas vam donosimo listu potencijalno zabavnih sudionika modne scene čiji će vas Instagram Stories uveseljavati. Posebnu pozornost obratite na šarmantnog Dereka Blasberga koji je naš favorit kada je riječ o partyjima i svemu što se događa van piste.

Derek Blasberg

derek

Prijatelj svake poznate žene koja je hodala pistom, dobila Oscara, udala se za milijardera ili dobila Grammyja. Njegovu stalnu postavu čine Lauren Santo Domingo i Daša Žukova, a za vrijeme Tjedana mode vidjet ćete ga u društvu najslavnijih žena tamo. Jako je zabavan, zafrkava se na vlastiti i tuđi račun, i britkog je jezika.

Alexa Chung

alexa

Godine prolaze kao i influenceri, ali Alexa Chung ostaje jedna od najcool djevojaka s modne scene. Alexu volimo jer je iskrena, neopterećena i naravno, ima pristup na sve privatne partyje i večere s kojih rado dijeli Instagram Stories.

Eva Chen

chen

Eva nije jedna od onih urednica koje se isključivo naslikavaju na dobrom svjetlu uz hashtagove "beautiful" ili "thankful". Žena ima dobru dozu autoironije što je itekako dobrodošlo za Tjedne mode kada su svi "predivni", "najbolji prijatelji", "nasmijani".

Leandra Medine

leabdra

Ako ste vizualan tip i želite gledati u neki urbaniji prikaz njujorške mode i situacija na Tjednu mode, onda je Leandra Medine vaša djevojka. Nije sve u klasičnom street styleu i fotografiranju vlastitih kombinacija. Leandra je beskrajno cool i to vjerno prenosi na svoj profil.

Julia Hobbs

julia

Jedna od urednica britanskog Voguea prava je londonska djevojka koja će vas provesti kroz sva ključna događanja tamošnjeg Tjedna mode. Možemo li usput napomenuti koliko smo ljubomorni na ove Saint Laurent čizme koje nosi?

Virgil Abloh

virgil

Svi su ludi za osnivačem brenda Off White kojeg smatraju najznačajnijim dizajnerom generacije millennialsa. Pratite ga za vrijeme pariškog Tjedna mode kada će predstaviti novu kolekciju za žene.

Leme 21

leme

Najbolji street style donosi Adam Katz koji stoji iza profila Leme 21. On je jedan od rijetkih fotografa kojemu utjecajne žene iz modnog svijeta žele zastati i pozirati. Naime, otkako je krenula histerija i cirkus oko street stylea većina dama samo prođe pokraj fotografa ne želeći izazivati bijes struke. Well that escalated quickly!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više