Search

Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje

Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje

Tekst: BURO.


Dizajnerica Milica Opačić ne prestaje iznenađivati. Iako je postala prepoznatljiva po elegantnim i seksi kreacijama za koje se prilika naprosto mora izmisliti, prije par godina lansirala je posebnu liniju kupaćih kostima koja je naišla na sjajne reakcije, a Milica ne posustaje s kreativnim eksperimentima. Ove sezone izbacila je svoju prvu kolekciju namještaja u okviru novog brenda MO FURNITURE.

Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 1)
Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 2)

Prva kolekcija nosi naziv „Lobsidienne“, odnosno opsidijan. To je crni vulkanski poludragi kamen koji je jedinstven po tome što je staklast i zapravo se radi o vulkanskoj lavi koja se toliko brzo ohladila da se nije stigla kristalizirati. Vjeruje se da opsidijan čuva od negativne energije, pročišćava misli osobe kojoj pripada i pomaže joj da primi obnovljenu energiju satkanu od pozitivnih vibracija koje imaju pokretačku moć. Njegove vibracije djeluju tako što otvaraju i proširuju granice shvaćanja, poboljšavaju sposobnost čovjeka da korača naprijed ka ostvarenju svojih ciljeva. Taj čudesni kamen je osnovna nit inspiracije za svih 7 komada namještaja koji čine kolekciju. Svi oni su ručno izrađeni i to od „Sahara Noir“ mramora, tamnog stakla i metala.

Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 3)
Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 4)
Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 5)

Kako je ovo nastavak dizajnerskog opusa Milice Opačić, očekivano radi se o komadima koji su vrlo elegantni, jednostavni u izrazu, ali izuzetno upečatljivi. Crna dominira dodatno naglašavajući linije komada koje su inspirirane geometrijom. Kolekciju čine: staklena vitrina, moćan blagovaonski stol, manji i veći coffee table, žičana fotelja, ukrasna konzola i antique ogledalo. Svaki komad može biti dominantan u interijeru, ali se sjajno slaže i s ostatkom kolekcije, za sve one koji se odluče za jači efekt.

Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 6)
Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 7)

Milica je popratila svaki korak proizvodnje i zajedno sa iskusnim zanatlijama prošla je sve faze proizvodnje od varenja, preko spajanja, do farbanja. Kako bi klijentima pokazala čitav proces dio kampanje je snimljen u radionici kako bi svi mogli vidjeti kako izgleda ručna lokalna proizvodnja i uvjeriti se u ljepotu stvaranja. Sve možete vidjeti na Instagram profilu MO Furniture. Ono što je sjajno, budući da se radi o maloj seriji ručno rađenih komada, jest da se svi oni mogu prilagoditi interijeru bilo kroz promjenu dimenzija, bilo kroz izbor različitog mramora ili kvarca.

Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 8)
Kreatorica Milica Opačić lansirala je prvu kolekciju namještaja - otkrivamo vam sve detalje (фото 9)

Cijelu kolekciju možete vidjeti u butiku Galerija Designers District u shopping centru Galerija.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više