Search

Majka Elona Muska je dokaz da godine nemaju veze sa stilom

Majka Elona Muska je dokaz da godine nemaju veze sa stilom

69-godišnjakinja i dalje krasi naslovnice modnih magazina


Image: Maye Musk Instagram

Iako je na modnoj sceni prisutna već 50 godina, modni svijet i dalje ne prestaje pričati o Maye Musk, 69-godišnjoj manekeni i majci triju uspješnih poduzetnika, Elona, Kimbala i Tosce Musk, koja još uvijek oduševljava svojim izgledom i stilom

Musk je rođena 1948. u Kanadi odakle je s roditeljima ubrzo otišla u Južnoafričku Republiku. Tamo se počela baviti modelingom i kao 21-godišnjakinja postala Miss Južnoafričke Republike. Samo godinu dana kasnije udala se za južnoafričkog inženjera, Errola Muska, s kojim ima troje djece - Elona, Kimbala i Toscu Musk. Uz troje djece i karijeru modela, Musk je studirala nutricionizam i to na sveučilištima Orange Free State u Južnoafričkoj Republici, te Sveučilištu Toronto u Kanadi. Takva predanost prema radu i obrazovanju dala je njenoj djeci temelje da i sami postanu marljivi, a onda i uspješni u svom poslu.

Majka Elona Muska je dokaz da godine nemaju veze sa stilom (фото 1)

Njezin najstariji sin Elon je zvijezda u svijetu znanosti bilo kad su u pitanju električni automobili ili pak putovanja u svemir, a uz to je i jedan od najbogatijih ljudi u svijetu. Njegov mlađi brat, Kimbal, surađuje s njim u Tesli i SpaceX-u, a veliki je pobornik zaštite okoliša što posebno njeguje kroz hranu, pa je i vlasnik nekoliko restorana kao i pokretač raznih društvenih projekata kroz koje ljudima, a posebno djeci u Americi želi približiti pravu prirodnu hranu umjesto one obrađene na kakvu su navikli. Njihova sestra Tosca je pak redateljica. Režirala je niz filmova i serija za televiziju i web, a njen film "A Holiday Engagement" bio je najgledaniji film na kanalu Hallmark. "Mislim da sam im dala osnovna načela za marljivi rad i uživanje u poslu koji radiš," rekla je Maye Musk o svojoj djeci za magazin W ranije ove godine.

Majka Elona Muska je dokaz da godine nemaju veze sa stilom (фото 2)

Ta predanost radu i ljubav prema onome što radi, dovela je Musk do statusa uspješne nutricionistice koja i danas u 70. godini života, radi bez prestanka, a nije se prestala baviti ni modelingom. Prije svega nekoliko dana pojavila se na naslovnici magazina D4, snimila je editorijal za lipanjsko izdanje korejskog Voguea, a u magazinima poput i-D-a, W-a, Vanity Faira i drugih, novinari o njoj pišu na dnevnoj bazi. Čini se da je fascinacija javnosti njezinom karijerom, ulogom majke, ali i izgledom veća nego ikad. No, u čemu je tajna? "Ljepota je inteligencija, osmijeh, kad si sretan, kad ti je stalo do drugih ljudi, kad si obziran. Ako ispred sebe imate predivnog modela koji vam ne govori ništa i nesretan je onda ljepota nestaje. Za mene je ljepota u onima koji mogu voditi inteligentan razgovor, koji su zabavni i imaju smisao za humor," rekla je Musk za i-D magazin prije nekoliko dana i tako im otkrila tajnu svog sjaja.

Majka Elona Muska je dokaz da godine nemaju veze sa stilom (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više