Search

Majka i kći na čelu odličnog brenda jakni

Majka i kći na čelu odličnog brenda jakni

The Design Studio


The Design Studio, ili skraćeno TDS, pokrenule su majka i kći kao trgovinu u Hawardenu, malom mjestu u Velikoj Britaniji. Tamo su izrađivale unikatne jakne za svoje mušterije, a nakon što su umjesto fizičke otvorile online TDS trgovinu prodaja im je počela vrtoglavo rasti

U TDS trgovini Sally i Lettie, majka i kći iz Hawardena, prodavale su razne antikvitete, nakit, vintage odjeću i nekoliko komada koje je za trgovinu kao bivša profesorica na modnim sveučilištima dizajnirala Sally. U rujnu prošle godine odlučile su prodaju premjestiti na internet i promovirati se putem društvenih mreža, a posebno Instagrama, što se pokazalo odličnim marketinškim trikom. Dok se Lettie bavi promocijom majčina dizajna na društvenim mrežama, Sally izrađuje jakne od umjetnog krzna, obično u kombinaciji pastelno ružičaste i tonova sive od kojih je svaka jedinstvena, a cijene im variraju između 100 i 180 funti.

jakne

Sallyne unikatne bomber jakne u kratkom su roku skupile veliki broj obožavatelja te je otad do danas izradila više od 900 unikatnih primjeraka za svoje mušterije, a neke od njih su i trendseterice Suki Waterhouse i Jourdan Dunn. 

jakne

jakne

jakne

jakne

jakne

jakne

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više