Search

Mojih 5 omiljenih komada: Ivana Roščić

Mojih 5 omiljenih komada: Ivana Roščić

Posjetili smo glumicu u zagrebačkom domu

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Lijepa glumica nam je otkrila 5 komada iz svog ormara koje brižno čuva i koji za nju imaju sentimentalnu vrijednost

Unatoč manijakalnoj kupnji nekih komada kojoj smo, htjeli ne htjeli izloženi danas, svi u ormaru imamo pokoju stvarčicu za koju nas vežu neke lijepe uspomene i koja nosi neku priču. Radilo se o bakinoj torbici, detalju kupljenom na putovanju ili poklonu neke drage osobe. U novom izdanju naše rubrike priupitali smo Ivanu Roščić koji su to komadi u njenom ormaru koji preživljavaju navale trendova.


Majica na pruge

Ivana roščić
To mi je sigurno jedna od najdražih majica koje imam. Kupila sam je u Bejrutu prije deset godina. Od tad je sa mnom prošla sve moguće destinacije: Siriju, Jordan, Iran, Nepal, Indiju... ona mi dođe kao putna amajlija.

Baloner

Ivana Roščić
I on ima svoju priču. Na gostovanju u Rimu lutajući tim predivnim gradom, naišla sam na jedan vintage butik. Bila je to ljubav na prvi pogled. Dobila sam i dobar popust pa je to za mene bio "ubod" godine.

Svilena košulja

Ivana roščić
Dobila sam ju na poklon. Stara je preko četrdeset godina. Često ju kombiniram s trapericama, vojničkim kaputom ili kožnom jaknom.

Cipele

Ivana roščić

Ove crne cipele su "stare ko' Grčka", ali definitivno broj jedan za mene. To su moje Oliver Twistice.

Sunčane naočale

Mojih 5 omiljenih komada: Ivana Roščić (фото 1)
Ove tamnije smeđe sam "ubrala " na Britancu. Ove svjetlije u nekoj optici kojoj se ne sjećam imena. Bez naočala ne idem ni u dućan u kvartu (smijeh).

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više