Search

Novi svjetski uspjesi poznate hrvatske vizažistice

Novi svjetski uspjesi poznate hrvatske vizažistice

Simona Antonović u društvu najboljih


Image: Imaxtree,
privatni album,
Marko Grubišić

Simona Antonović trenutno radi na pariškom Tjednu mode s prestižnim modnim imenima te je lansirala nove iPhone tutorijale

Poznata hrvatska vizažistica, Simona Antonović, čiji se make-up radovi nalaze na stranicama svjetskih i domaćih časopisa te je službeni artist za Chanel PR na području središnje Europe, posljednje dvije i pol godine je i redoviti član tima jedinstvene Pat McGrath na revijama kuća Lanvin, Givenchy, John Galliano i Louis Vuitton.

Sada, na Tjednu mode u Parizu koji trenutno traje, stiže nam vijest kako je Simona ostvarila novu veliku suradnju - s jednim od najkreativnijih vizažista današnjice, bivšim globalnim kreativnim diretktorom za Chanel, Peterom Philipsom. Na jučer održanoj reviji dizajnerskog imena Dries Van Noten, Simona je tako šminkala modele među kojima su bile Sylvia van der Klooster - dugogodišnja muza modnog dizajnera, te mlada, ali vrlo poznata i uspješna Caroline Brasch Nielsen.

Novi svjetski uspjesi poznate hrvatske vizažistice (фото 1)

"Raditi s Peterom bilo je iznimno zanimljivo, on je neopisivo kreativan, miran, staložen, odlično organiziran, predivno komunicira sa suradnicima. Bila sam ugodno iznenađena vidjevši da je bio u backstageu prije svih nas asistenata, uredno raspakiranog make-upa i opreme, dočekujući svakog pojedinačno i srdačno.'' komentirala nam je Simona.

Dries van Noten

Dries Van Noten

Međutim to nije jedina vijest u slučaju naše iznimno uspješne vizažistice. Velik uspjeh njezine mobilne aplikacije "Make-Up Tutorials by Simona Antonovic" dobio je svoj nastavak! Simona je predstavila novu i ovaj put u potpunosti besplatnu mobilnu aplikaciju za pametne telefone koja sadrži pet novih lookova - "Podloga", "Petominutni Make-Up", "Cat-eye look", "Ljubičasti Smokey Eyes" i "Pin-Up look".

Simona Antonović

Osim što svaki od pet HD video tutorijala nudi i dodatne sadržaje kao što su make-up trikovi te opisi nanošenja šminke, dodatna je prednost nove aplikacije detaljan popis proizvoda koji su korišteni u stvaranju pojedinog make-up looka!

Jednom kad skinete aplikaciju, ona ostaje na pametnom telefonu i može se koristiti u bilo kojem trenutku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više