Search

Otkrijte nove modne brendove iza kojih stoje naše omiljene influencerice

Otkrijte nove modne brendove iza kojih stoje naše omiljene influencerice

Tekst: BURO.


Kada poželimo nečiji ormar preslikati u svom stanu, onda je vijest da je taj netko lansirao svoj brend (ili, bar, jednu kolekciju) svakako visoko na listi dobrih vijesti. Zato smo sada sastavili mini pregled novi(jih) modnih brendova iza kojih stoje naše omiljene djevojka s Instagrama. Neki od njih rođeni su doslovno jučer, a neki postoje već neko vrijeme, ali su nam - zbog cijele situacije u kojoj smo se našli - bili praktično nedostupni. Vrijeme je da ih upoznate.

Amlul / Gala González

Iako brend Amlul postoji već dvije godine, ne prestajemo mu se diviti. Gala González odlučila je kreirati odjeću koja nema sezonu i ne poznaje protok vremena, ali je i dalje apsolutno posebna. Zaljubili smo se u njene svilene košulje i bluze, lepršave haljine i ljetna odijela u zemljanim tonovima koja su antiteza brzoj modi.

Pujka / Sabina Socol

Najmlađi brend na ovoj listi, Pujka je službeno rođen ovog mjeseca, a iza njega stoji influencerica Sabina Socol. Ova djevojka s preko 800 tisuća followera dizajnirala je liniju komada kakve i sama nosi, a proizvodnju je organizirala na održiv način. Volimo ga zbog bezvremenskih ženstvenih linija koje uvijek djeluju potpuno svježe, bilo da se radi o uskim midi haljinama ili mini-kardiganima.

Otkrijte nove modne brendove iza kojih stoje naše omiljene influencerice (фото 9)

@PUJKAPARIS

LouLou Studio / Chloé Harrouche

Na Instagramu je poznajemo kao @louloudesaison, chic minimalisticu koja kombinira komade koje je dizajnirala sama s onima velikih brendova - najviše onih s potpisom Chanela i Prade. Njenu liniju LouLou Studio obožavamo zbog mekih pletiva koja pokrivaju sve od ljetnih haljina do pulovera od kašmira, kao i pamučnih i lanenih komada. Djevojke kao što su Camille Charrière i Linda Tol se slažu s nama.

la collection / FLORENCE COOLS

Otkrijte nove modne brendove iza kojih stoje naše omiljene influencerice (фото 18)

@MAISONLACOLLECTION

Florence Cools ima svoj brend La Collection već neko vrijeme, ali je tek ovih dana dobio svoj pravi showroom. Njena estetika spaja ženstvenost i suvremeni dizajn, ali se ne bavi trendovima i u njemu ćete naći odjevne komade kakve bi svaka žena koja je sklona građenju capsule garderobe trebala imati u svom ormaru. Jednostavno kao 1, 2, 3 i neodoljivo upakirano.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više