Search

Ovi detalji će podignuti svaku modnu kombinaciju

Ovi detalji će podignuti svaku modnu kombinaciju

Tekst: BURO.


Možda ne možemo odjenuti haljinu za izlazak ali nitko nam neće oduzeti zadovoljstvo da nosimo remen koji vlada Instagramom, zar ne? Čini li se i vama da nam je ove godine nekako važnije nego ikad da trendove pratimo asesoarom? Tajice i trenirke su OK, ali nekako je postao presudan način na koji nosimo džemper i čime smo (neobavezno) zakačili kosu. Da, stilska igra odvija se više nego ikad na polju detalja, i zato vam donosimo tri koji će podignuti svaku kombinaciju u vašem ormaru. Hvatajte bilješke.

Lanac oko struka

Inspiracija je jasna: Chanel remen koji je Lagerfeld devedesetih doveo do usijanja. Danas postoji bezbroj varijacija na temu, a velika većina njih može se nositi svaki dan. Prvi korak neka bude kombinacija s trapericama i pamučnom košuljom, a vremenom ćete stići i do kombiniranja različitih remena u stilu Evangeline Smyrniotaki aka @styleheroine.

Cipele i torbe u boji

Uz crno ili neutralnu paletu od glave do pete, ali i uz običan jeans s bijelom majicom, torbice i sandale u zelenim, žutim ili ciklama nijansama govore da znate što se događa u modnim krugovima ovog proljeća 2021. godine.

XXL nakit

Priznajemo, nije novo i nije iznenađenje ali i dalje je asesoar na vrhu svake liste želja. Glomazni lanci oko vrata, cuff narukvice i naušnice imaju moć da transformiraju sve što na sebe odjenete, a ove sezone u ovu kategoriju ulaze i torbe - da, torbe - one koje umjesto kožnog remena za nošenje preko ramena imaju teški lanac. Ako nam ne vjerujete, ponesite jednu sa sobom i javite nam imaju li efekt identičan onom koji ima i nakit.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više