Search

Ovo su najpopularnije boje trenirki u ovoj godini

Ovo su najpopularnije boje trenirki u ovoj godini

Tekst: BURO.


2020. je godina trenirke. Potvrdit će vam to samo letimičan pogled na društvene mreže kao i na Instagram profile poznatih i nepoznatih žena. Svatko je nabavio svoj primjerak neke mekane hoodie majice i prevelikih hlača u kojima provodi vrijeme po kući ili u šetnjama vani. Trenirke su postale toliko popularne da su zamijenile traperice i pletivo kao osnovni jesenski styling te ih žene nose u kombinaciji sa sakoima, kaputima, pa čak i štiklama. Ako vam se čini da cijeli svijet izgleda isto, to je zato što jest. Već smo pisali jednom, a ponovit ćemo. Svi smo se smijali Kanyeu Westu kada je na jednoj reviji predstavio niz istih tajica, majica i trenirki u svim nijansama bež boje. Godinu dana kasnije, evo nas u bež svijetu samo s drugim etiketama brendova na leđima.

Nisu samo bež i bijele trenirke zatrpale naš Instagram feed. U vrhu popularnosti se pojavilo još nekoliko boja, a to možemo zahvaliti brendu Pangaia koji je postao predmetom kopiranja sa svih strana svijeta. Istina je u trenirci nema ništa inovativnog, ali Pangaia se u tom segmentu postavila kao trendseter u smislu boja. Popularnost ovih boja ćete uvidjeti ako odete na bilo koji web shop koji prodaje trenirke. Gotovo je nemoguće uhvatiti bilo koju veličinu jer se rasprodaju u 24h. H&M vjerojatno ne stigne proizvesti toliko trenirki koliko im se iste kupuju, a boje su odreda Pangaia paleta. Evo što se najviše prodaje...

Pink

Sve moguće nijanse ružičaste su apsolutni hit. Od blijedih ispranih tonova, do nijanse pudera, pa čak i nešto jačih ružičastih tonova. Budite sigurni da ćete teško uhvatiti neku trenirku u ovoj boji ako niste jako brzi na web shopu.

zeleno

Iznenađujuća boja koja se uhvatila kao veliki trend. Zelena nije bila popularna unatrag nekoliko godina u odjevnim kolekcijama kao što su bile ružičasta i bijela, ali trend trenirki ju je lansirao u sam vrh potražnje. Naravno ako ne volite smaragdno zelenu, u ponudi vas očekuju maslinasti tonovi i oni isprani koji su nešto smireniji od klasične zelene nijanse.

Bijelo

Dolazimo do kraljice i pobednice sezone. Bijela, bijela kava, prljavo bijela, bež, boja pijeska – svaka varijacija na bijelu koja vam padne na pamet prodaje se brzinom svjetlosti. U svijetu trenirki bijela je nova siva. Možete nas citirati ako želite.

Ljubičasta

Ovo je boja koju vežemo uz brend Pangaia i njihov best seller model koji je počeo cirkulirati društvenim mrežama u proljetnoj sezoni. Nije trebalo dugo da se ostali brendovi pridruže u ljubičastoj groznici te danas možete pronaći trenirke u svim ljubičastim nijansama što je prošle godine (a i onih prije nje) bio rijedak slučaj.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više