Traži

Pregled revija 2. večeri Fashion.hr-a

Pregled revija 2. večeri Fashion.hr-a

Večer u znaku glamuroznih haljina


Fotografija: Fashion.hr

Martina Felja, Aleksandar Žarevac, Krie design, Mihano Momosa, Ivica Skoko

Druga večer Fashion.hr-a bila je kao stvorena za sve žene koje su trenutno u potrazi za svečanim haljinama, osobito za priliku kao što je maturalna večer. Naime, revija koja je otvorila bila je ona dizajnerice Martine Felje, čije haljine smo mogli vidjeti i na svjetski poznatim osobama, kao što je primjerice Rumer Willis. Martina Felja ovo proljeće glavnim odjevnim komadom smatra mini haljine kojima dominira čipka i nježne boje. Ipak kako bi obožavateljicama svog dizajna ponudila i modele za partyje tijekom toplih noći, tu su i male crne haljine sa zakovicama i zanimljivo riješenim dekolteom te naravno one s blještavim ljuskicama koje su već postale imperativ u ženskom ormaru.

Aleksandar Žarevac predstavio je svoju prvu kolekciju za muškarce te time modnu scenu obogatio odličnim muškim komadima. Glavna okosnica cijele kolekcije je uvijek trendi military look, a Aleksandar ga kombinira u klasičnim i ključnim komadima poput kaputa i sakoa te uz njega donosi pletivo i casual hlače - ono što je muškarcima i omiljeno. Po prvi puta na pisti Fashion.hr-a publika je sinoć mogla vidjeti kreacije s potpisom brenda Krie design. Nadahnuta grčkim elementima, Kristina Burja je predstavila pravu ljetnu kolekciju koju lako možemo zamisliti u ambijentu raskošnih hotelskih terasa. Bijela boja, maxi haljine, transparentnost i rese koje ukrašavaju ramena na jaknama i majicama kao da garantiraju dobar provod.

Krie design

Jedna od revija koja se iščekivala ove sezone bila je ona srpskog dizajnerskog imena Mihano Momosa. Svaka haljina ovog dizajnera bajkovita je priča za sebe, pomno osmišljena i romantična. Mihano Momosa ženama dozvoljava da se u njegovim kreacijama osjećaju iznimno glamurozno, dok ih istovremeno ne sputava i dozvoljava maksimalnu ugodnost. Za sam kraj večeri, publika je mogla vidjeti i novu kolekciju poznatog domaćeg imena Ivice Skoke. Retro inspiracija rezultirala je nešto drugačijim rješenjima nego onih koje smo navikli vidjeti kod ovog hrvatskog imena. Zagasite boje, strogi model hlača i romantičan cvjetni print njegovom će brendu dovesti neke nove obožavateljice. 

Fotografije revija druge večeri donosimo u galeriji!

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor