Traži

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić

Industrijski stil s nizom akcentnih detalja


Fotografija: Lidija Lešić

Jedna od naših najdražih Instagram djevojaka svakako je Lidija Lešić koju smo već u nekoliko navrata predstavili kroz naše rubrike, a koju na Instagramu prati preko 10 tisuća followera. Osim njezinog inspirativnog i promišljenog Insta profila bilo u domeni mode, beautyja, početkom svibnja prošle godine predstavila je i My Choice, brend modnog nakita, torbi i šešira. Kaže kako je ideja o pokretanju vlastitog branda došla prije nekoliko godina, a svoju tihu želju napokon je nedavno odlučila i oživjeti. S jedne strane, Lidijin istančani modni stil i velika strast prema modi, a s druge strane, neizmjerna ljubav i nostalgija za Slavonijom potaknuli su ideju o osnivanju brenda modnih dodataka. 

U raznolikoj kolekciji nakita My Choice mogu se tako pronaći trendovski komadi, koji će potrajati dulje od jedne sezone, a osim što su moderni, mogu se pohvaliti vrhunskom kvalitetom izrade. Sav nakit ručno je izrađen, točnije heklan u Slavoniji od prirodnog pamuka. Proces proizvodnje započinje skicama koje izrađuje Lidija, da bi potom lokalne majstorice heklanja crteže pretočile u stvarnost. Najveća inspiracija za izradu naušnica, narukvica i torbi upravo je Lidijina rodna Slavonija, pa ne čudi stoga što je kolekcija nakita objedinjena pod zajedničkim nazivom Slavonika.

No, za cijelo to stvaralaštvo bio je potreban i prigodan te inspirativan radni prostor, odnosno "izlog". Naime, Lidija nas je upustila u njezin prekrasno uređen showroom na zagrebačkoj adresi Horvaćanska 30A (radno vrijeme po dogovoru) za koji ističe kako su ga osmislili i uredili suprug i ona zajedno. "Uložili smo jako puno ljubavi, rada i dobre volje kako bi zadržali njegovu originalnost, točnije izbalansirali betonske zidove, a opet dobili i svojevrsnu toplinu prostora. Igrali smo se, koristili ono što imamo i što znamo. Većinu toga smo osmislili sami, a isto tako puno toga sami i odradili. Jako sam zadovoljna konačnim rezultatom i prostorom koji ima baš neku dobru energiju" pojasnila nam je ponosno Lidija. Kako izgleda ovaj elegantno uređen prostor s nizom upečatljivih detalja u cijelosti vam donosimo vam u sklopu članka. Nama se jako dopao...

Napišite komentar

više