Search

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić

Industrijski stil s nizom akcentnih detalja


Image: Lidija Lešić

Jedna od naših najdražih Instagram djevojaka svakako je Lidija Lešić koju smo već u nekoliko navrata predstavili kroz naše rubrike, a koju na Instagramu prati preko 10 tisuća followera. Osim njezinog inspirativnog i promišljenog Insta profila bilo u domeni mode, beautyja, početkom svibnja prošle godine predstavila je i My Choice, brend modnog nakita, torbi i šešira. Kaže kako je ideja o pokretanju vlastitog branda došla prije nekoliko godina, a svoju tihu želju napokon je nedavno odlučila i oživjeti. S jedne strane, Lidijin istančani modni stil i velika strast prema modi, a s druge strane, neizmjerna ljubav i nostalgija za Slavonijom potaknuli su ideju o osnivanju brenda modnih dodataka. 

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić (фото 1)

U raznolikoj kolekciji nakita My Choice mogu se tako pronaći trendovski komadi, koji će potrajati dulje od jedne sezone, a osim što su moderni, mogu se pohvaliti vrhunskom kvalitetom izrade. Sav nakit ručno je izrađen, točnije heklan u Slavoniji od prirodnog pamuka. Proces proizvodnje započinje skicama koje izrađuje Lidija, da bi potom lokalne majstorice heklanja crteže pretočile u stvarnost. Najveća inspiracija za izradu naušnica, narukvica i torbi upravo je Lidijina rodna Slavonija, pa ne čudi stoga što je kolekcija nakita objedinjena pod zajedničkim nazivom Slavonika.

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić (фото 2)

No, za cijelo to stvaralaštvo bio je potreban i prigodan te inspirativan radni prostor, odnosno "izlog". Naime, Lidija nas je upustila u njezin prekrasno uređen showroom na zagrebačkoj adresi Horvaćanska 30A (radno vrijeme po dogovoru) za koji ističe kako su ga osmislili i uredili suprug i ona zajedno. "Uložili smo jako puno ljubavi, rada i dobre volje kako bi zadržali njegovu originalnost, točnije izbalansirali betonske zidove, a opet dobili i svojevrsnu toplinu prostora. Igrali smo se, koristili ono što imamo i što znamo. Većinu toga smo osmislili sami, a isto tako puno toga sami i odradili. Jako sam zadovoljna konačnim rezultatom i prostorom koji ima baš neku dobru energiju" pojasnila nam je ponosno Lidija. Kako izgleda ovaj elegantno uređen prostor s nizom upečatljivih detalja u cijelosti vam donosimo vam u sklopu članka. Nama se jako dopao...

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić (фото 3)

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić (фото 4)

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić (фото 5)

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić (фото 6)

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić (фото 7)

Posjetili smo prekrasni showroom naše omiljene Instagram djevojke Lidije Lešić (фото 8)

Leave a comment

više