Search

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu

Büro 24/7 u zagrebačkom ateljeu Nenada Sovilja


Image: John Pavlish

Za nekoliko dana održat će se hrvatska premijera Disneyeve ekranizacije poznate bajke Pepeljuga, a za ovu je priliku renomirani hrvatski dizajner nakita, Nenad Sovilj, izradio poseban Pepeljugin medaljon. Mi smo ga posjetili u ateljeu...

Svaka se djevojka barem jednom u životu zamisli u ulozi Pepeljuge. Stoga je Disney za svoj najnoviji filmski uradak, inspiriran jednom od najljepših bajki, zatražio neke od najpoznatijih svjetskih dizajnera da stvore idealnu cipelicu koja se našla u prodaji u luksuznim trgovinama diljem svijeta. Uoči hrvatske premijere distributer 2i Film dogovorio je suradnju s jednim od najpoznatijih hrvatskih dizajnera nakita, Nenadom Soviljem, koji je u svom ateljeu izradio prekrasan medaljon za Pepeljugu.

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu (фото 1)

Na zagrebačkoj premijeri filma Pepeljuga, 9. ožujka u kinu Europa, premijerno će biti prikazan i medaljon s potpisom Nenada Sovilja. Medaljon je izrađen od smole, mesinga, bronce, labradorita i tirkiza, a po prvi puta 'prošetat' će ga hrvatska inačica Pepeljuge. Büro 24/7 prisustvovao je samoj izradi ovog specijalnog medaljona u zagrebačkom ateljeu poznatog dizajnera nakita, na adresi Amruševa 5.

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu (фото 2)

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu (фото 3)

"Svaka djevojka u svom životu barem jednom poželi biti Pepeljuga, da se u trenutku kad joj ide loše, odjednom sve preokrene i dogodi se transformacija. Ne samo vanjska nego puno važnija, ona unutarnja. Radeći medaljon, zamišljao sam upravo taj moment i čaroliju koja donosi sreću, zadovoljstvo i ostvarenje svih snova", komentirao je Nenad Sovilj o izvoru inspiracije kod izrade ovog bajkovitog medaljona.

Film kreće u hrvatsku distribuciju 12. ožujka, a moći ćete ga pogledati u kinima diljem Hrvatske.

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu (фото 4)

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu (фото 5)

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu (фото 6)

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu (фото 7)

Sovilj medaljon napravljen posebno za Pepeljugu (фото 8)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više