Search

Staz Lindes: nova \"it\" djevojka koja će obilježiti 2017. godinu

Staz Lindes: nova "it" djevojka koja će obilježiti 2017. godinu

Multitalentirana Britanka s američkom adresom

Tekst: E.G.


Image: Promo,
Instagram

Iako platforme poput Instagrama stvaraju nove zvijezde kratkog vijeka na dnevnoj bazi, djevojke poput Staz Lindes dokazuju kako su karizma i talent neprolazni

Danas se svatko voli nazivati it djevojkom ili pretendira da to postane, koristeći društvene mreže kao najjači alat za samopromociju. Ipak, među brojnim novim licima koja nas salijeću sa svih strana, lako je prepoznati ona koja sadrže istinsku karizmu koja osvaja. Jedno od takvih lica je i Staz Lindes, djevojka koja se bavi umjetnošću kroz različita područja. Široj javnosti je postala poznatija nakon što ju je uočio slavni Hedi Slimane i dogovorio da nosi reviju za kuću Saint Laurent. Jedno od glavnih pitanja nakon revije je bilo tko je nova djevojka koju su apsolutno svi gledali. I doista, Staz Lindes ima sve odlike modela, s naglaskom na upečatljivom licu podložnom transformacijama, a sve to bez rizika da se ikada izgube njegove specifičnosti.

Staz Lindes: nova "it" djevojka koja će obilježiti 2017. godinu (фото 1)

U prilog njenoj rastućoj popularnosti i obećavajućoj karijeri u modnoj industriji govori i činjenica da ju je kuća Yves Saint Laurent upravo odabrala kao svoju ambasadoricu za makeup. Međunarodni direktor brenda, Stephan Bezy, njihov je izbor objasnio riječima: "Ova briljantna umjetnica vjerna je sebi i predstavlja simbol svoje generacije te stoga savršeno utjelovljuje naš brand". S druge strane, i sama Lindes ističe kako se filozofija brenda Yves Saint Laurenta savršeno uklapa u njen životni stil. "U srednjoj sam školi kopirala stil francuskih glumica iz šezdesetih godina, koje su nosile odjeću sa Saint Laurentovim potpisom. Oduvijek sam bila izrazito naklonjena ovom brandu,koji za mene predstavlja utjelovljenje mladenačke ležernosti, provokativnosti i luksuza."

Samo jedan pogled na njen Instagram profil je dovoljan da vidite da se radi o djevojci autentičnog stila i potpisa. S obzirom na to da se bavi i fotografiranjem, njeni su radovi obilježeni prepoznatljivim vintage prizvukom, baš poput njene odjeće i načina šminkanja. Osim fotografiranjem i modelingom, ova svestrana mlada djevojka se bavi i glazbom, pa je tako članica ženskog rock benda Paranoyds. Nije slučajno to što se odlučila baviti glazbom i otići baš u smjeru rocka, budući da je njen otac, Hal Lindes, bio član kultne grupe Dire Straits.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više