Search

Što je Karl Lagerfeld otkrio glumici Jessici Chastain?

Što je Karl Lagerfeld otkrio glumici Jessici Chastain?

9 zanimljivosti iz zajedničkog intervjua

Tekst: BURO.


Bez obzira na svoju zastrašujuću pojavu, Karl Lagerfeld pokazao se kao ugodan sugovornik glumice Jessice Chastain, inače svoje najdraže glumice, na humanitarnoj večeri u Lincoln Centeru u New Yorku. Dao joj je iskren intervju u kojem je otkrio neke zanimljive činjenice, a mi smo odabrali 9 najzanimljivijih.

O davanju intervjua:

Jednom mi je netko rekao da ne zadajem općenita pitanja ako ne želim općeniti odgovor. Ali ja volim općenita pitanja. Zabavna su.

O Photoshopu:

Živimo u dobu prekomjernog retuširanja. Što dovodi do činjenice da neki od modela izgledaju potpuno umjetno. Mrzim to.

O dizajnu:

Danas mnogi komadi mogu biti dobro dizajnirani. Što znači da je stvar u materijalima. Suvremena odjeća ne bi smjela koštati puno. A kada radim nad haute couture kolekcijom, moj mozak funkcionira potpuno drugačije nego kad radim nad 'ready to wear' kolekcijom. Nije stvar u tome koja je od njih lošija, one su naprosto potpuno drugačije.

O preporodu Chanela:

Kad mi netko kaže da nešto ne bih smio raditi jer nema smisla, odmah se zainteresiram. Kao što vidite, to funkcionira savršeno.

O suvremenim dizajnerima:

Mnogi dizajneri danas više ne crtaju. Za njih to rade crtači u studijima ili kompjuteri. Ja uvijek crtam sve vlastoručno jer mi se sviđa rad na skicama.

O nadahnuću:

Kada analiziraš svoju inspiraciju približavaš se marketingu. Zato preferiram to ne otkrivati. Budite nadahnuti, ali nemojte pričati o tome. Nisam opsjednut sobom, to mi nije važno. Radim ono što volim, a samoljublje je sekundarno.

O samostalnom radu:

Ako si uvijek u ulozi asistenta, beznadan si.

O tome zašto Choupette (dizajnerova mačka) nije došla na večeru:

Još je mlada da bi izlazila tako kasno. Ali imam iPhone i mogu vam pokazati njene fotografije.

Tekst: D.Č./T.K.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više