Search

Što je poznati model otkrio samo za Büro 24/7?

Što je poznati model otkrio samo za Büro 24/7?

Intervju s Leigh Lezark!

Tekst: BURO.


Image: Foto: Lisa Melina

U svojoj nedugoj karijeri modela, Leigh Lezark je imala čast surađivati s nekim od legenda fotografije - Patrickom Demarchelierom, Terryjem Richardsonom, Stevenom Meiselom i Karlom Lagerfeldom, a također snimiti reklamne kampanje za brendove Chanel, DKNY Jeans, Lanvin for H&M, Roberto Cavalli for H&M, Maison Michel, Zac Posen i mnoge druge. Trenutačno je Leigh ambasadorica modne kuće Chanel i često sudjeluje u njegovim projektima.

Ako nije na pisti ili ispred objektiva, onda se u potpunosti posvećuje svojem bendu Misshapes te surađuje sa svijetom mode kao DJ na mnogim revijama. Büro 24/7 je razgovarao s Leigh Lezark povodom njenog dolaska na reviju Mango u Moskvu, o glazbenoj karijeri, prijateljstvu s Karlom Lagerfeldom i stilu.

Vi ste DJ, model, glumica. Koji pravac vam odgovara najbolje?
Glazba je moja strast. Glazbom se stignem baviti samo u predasima među tjednima mode, ali to me ne sprječava da radim na novim miksevima.

Što je poznati model otkrio samo za Büro 24/7? (фото 1)

Kakvi su planovi vašeg benda Misshapes?
Britanski bend Pulp ima pjesmu "Mis-Shapes" koja nas je iznimno nadahnula. Radimo na nastupima i snimamo album koji će izaći već krajem jeseni. To će biti kompilacija remikseva poznatih singlova, koje često sviramo u klubovima i na revijama. Imamo i svoju web-stranicu koju dnevno posjećuje više od milijun ljudi. Planiramo njen redizajn ove jeseni.

Snimili ste dva filma -"Enter Nowhere" (2010.) i "Missed Connections" (2012.). Planirate li nastaviti filmsku karijeru?
Najvjerojatnije ne. Uvijek radim ono što volim. Glazba mi je ipak na prvom mjestu i donosi mi jako puno zadovoljstva.

Što je poznati model otkrio samo za Büro 24/7? (фото 2)

Što je poznati model otkrio samo za Büro 24/7? (фото 3)

Tko je za vas ikona stila?
Moje nadahnuće već je neko vrijeme britanska pjevačica Siouxsie Sioux, pjevačica grupe Siouxsie and the Banshees. Njen gotički look i post-punk stil utječu na mene i moje stvaralaštvo. Obožavatelj sam crne boje i kožnih jakni. Čak i ako za večernji izlazak odjenem haljinu, ona će obavezno biti crna.

Da li je komplicirano surađivati s Karlom Lagerfeldom?
Privatno smo jako bliski Karl je vrlo osjećajan i osjetljiv, nije hladan i zatvoren kao što se prikazuje u javnosti.

Što je poznati model otkrio samo za Büro 24/7? (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više