Search

U ovim kombinacijama ćete biti najbolje odjevena osoba ovog proljeća

Tekst: BURO.


Svi smo u nekom stidljivom điru, ne družimo se previše, nadamo se najboljem i čekamo proljeće koje će nas nadahnuti. Obzirom da nemamo ništa bolje od ovog trenutka spremamo se "skliznuti" ka toplijim danima i pokušati održati raspoloženje na razini. Čini se kao da je cijeli planet jedna velika čekaonica, svi čekamo sretan kraj pandemije, ali dok se to ne dogodi, više nije u redu samo čekati. Vrijeme je da se probudimo iz drijemeža u koji smo nevoljko upali, da se odvojimo od trenirke (nema boljeg reality checka od vraćanja na traperice i zakopčavanja gornjeg gumba) i lagano zagrijavanje za proljetnu epizodu koja slijedi (najozbiljnije, samo što nije). Trendovi i dalje „igraju“ oko odrednica udobno, ugodno i kul, ali donose i pomalo zaboravljenu eleganciju i osjećaj da smo se zaista sredili da nekuda idemo. Nemamo pojma gdje ćemo i  hoćemo igdje moći, ali dodajemo nove komade u ormare i držimo palčeve da će stvarno na kraju sve biti OK.

VELIKI BALONER

 

U redu, baloner je, očekivano, temelj svake proljetne garderobe, ali ove sezone stiže u nikad većem izdanju i donosi snažni "Inspector Gadget" vibe. Baloner za 2021. godinu je dužine do ispod koljena, širok je i zapravo je joker rješenje za nadogradnju svih naših sportskih kombinacija s nezaobilaznim tenisicama. Preko ramena stavite dobar baloner i odjednom sve ima novu notu. Kombinirajte s njim sve što vam padne na pamet, od haljina do trenirki i kapa.

 

BIJELE HLAČE

U ovim kombinacijama ćete biti najbolje odjevena osoba ovog proljeća (фото 5)

@MIJA_MIJA

 

Svake jeseni obećavamo si da bijele hlače tijekom zime neće završiti na dnu ladice i nekako svake zime nemamo dovoljno hrabrosti i volje da ih adekvatno stiliziramo. Dakle, sada je vrijeme da ih izvadite na sunce! Mokasine ili balerinke bit će im savršen pratitelj, a slobodno ih kombinirajte s tamnijim bojama i težim materijalima. Ključno je postići ravnotežu i ne učiniti da vaša odjeća izgleda previše ljetno. Baš kao što bi Miss Rhode u filmu „Cura na zadatku“ rekla „it’s not too hot, not too cold“. To je vaš cilj.

 

DŽEMPER PREKO RAMENA

U ovim kombinacijama ćete biti najbolje odjevena osoba ovog proljeća (фото 9)

@BEATRICE.GUTU

 

Riječ koju najčešće čujemo u rano proljeće? Slojevito. Slojevito. Slojevito! Savjet je koji često zanemarimo u entuzijazmu i euforiji koji nas preplave čim zasja prvo sunce. Ali takve modne odvažnosti obično neslavno završavaju. Stoga ugledajte se na naše omiljene Insta djevojke i stavite džemper preko ramena. Osim što izgledate cool, kad sunce zađe, bit će vam drago što ste ga ponijeli.

 

PATCHWORK KAPUT

U ovim kombinacijama ćete biti najbolje odjevena osoba ovog proljeća (фото 13)

@BRUNAPETRILLO

 

I koja je vaša omiljena boja? Ako je odgovor "sve" prigrlite patchwork, tako na jednom odjevnom komadu možete ponijeti baš sve printeve i boje koje vam se sviđaju – i to istovremeno. Vrlo vintage, vrlo sedamdesete. Dodajte velike sunčane naočale i spremni ste da osvojite svijet.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više