Search

Undercover misija: gdje i kako ove godine ljetuju poznate Instagram djevojke?

Undercover misija: gdje i kako ove godine ljetuju poznate Instagram djevojke?

Tekst: BURO.


Amalfi, jug Francuske, Mykonos, Hamptons i Meksiko, Kuba, Bondi i brodovi i otoci po cijelom svijetu... Neka sakrivena mjesta koja se odjednom pojavljuju na Instagram feedovima kao po dogovoru... Sve to je ovog ljeta izostalo. Godina je naopačke, u najmanju ruku s njom je takvo i ljeto, a djevojke čije živote smo navikli gledati kao inspiraciju okrenule su novi list. Taj novi list često ne uključuje lokaciju i hashtagove koji bi se mogli pobrkati s razmetanjem.

Je li to zato što je javnost izgleda postala vrlo kratkog fitilja ili zato što je pojam luksuza generalno počeo poprimati puno elegantnije značenje? Ako želite saznati gdje se točno vaše omiljene Instagram djevojke nalaze, morat ćete se malo pomučiti. Na plaži? Naravno. Ali kojoj? Moguće je da se radi o onoj koja im se nalazi pored kuće, kao što je to slučaj sa Charlotte Groeneveld aka @thefashionguitar koja je svo vrijeme kod kuće s djecom ali ima sreću da živi pored prelijepih šuma i jezera na kojima joj nije nikakav problem prošetati svoj Louis Vuitton kupaći kostim. On brand, ali skromnije.

Istom devizom vode se praktično sve djevojke, pa se pored fotografija od prošlog ljeta - uvijek jasno naznačenih - provlače i one kojima ne možete odrediti lokaciju, uglavnom ni mjesto, a kamoli hotel. Zaista, ne postoji način da saznate jesu li kod svojih roditelja ili na plaži pored grada, a kada na to dodamo trend piknika na svakoj zelenoj površini, od dvorišta do polja pored puta, locirati ih zaista postaje nemoguća misija.

Ako ćemo iskreno, ništa nam ne smeta, što više. Za tvornicu snova nije ni bitno da znamo točno gdje se nalazi. #Inspo slika ne manjka, čak je i ohrabrujuće znati da za njih nije potreban hashtag, zar ne? Realno, možda se nalazi baš tu, iza ugla.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više